Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy léptek túl az egyes "szexbakikon"?
Tudom nem ez a hivatalos témaköre,de kérném,hogy ne rakják át a 15-18 éves korosztálynak való szex,szerelemhez.
Tudom mi a házasság,adok-kapok alapon működik 11 éve vagyunk együtt.
Szépen élünk nincsenek nagy problémáink,de 1re most érdekelne néhány tapasztalat,tanács.
A páromat vadabb,magamat a szenvedélyes kategóriába sorolnám. Idő kellett míg összecsiszoltuk a két technikát,elsőre megkaptam,ami nekem a jó,addig gyengédebben,érzékibben szeretkezünk,utána pedig erőteljesebben,gyorsabban és hát igen vadabban is. Ne a szado-mazora gondoljatok.Ilyenkor persze megesik néhány véletlen hajtépés,vagy egy véletlen túlrepített az ágyon és én leesek,vagy szétesik az asztal kategória.Ezek persze vételenek,persze a fájadalom sokszor lohasztóan hat rám.Nem törik el semmim,nem vérzek,csak hát kék-zöld-lila leszek a hirtelen megrántott és magam alatt maradt a kezem,vagy épp fordulni akartam,amikor rányul a mellemre és én fordulok,a mellem meg ott marad és úgy érzem majd leszabja és még sorolhatnám.
Ilyenkor egyértelmű hogy én már csak az ő kielégülése miatt folytatom a szexet,mert nekem már semmi jó nem lesz benne.
Leírom mégegyszer,ezek véletlen bakik,nem bántott se így-se másképp sohase.
Mostanában gyakran megesik,hogy még az én orgazmusom előtt jönnek elő ilyen problémák,vételten okozz fájdalom,vagy kellemetlnség érzete.És ha ilyen adódik,egyre nehezebben tudom visszazökkenteni magam ,hogy igen ez az én élvezetemről is szól,ha már egyszer elúszott az érzés,nem baj próbáljuk újra,ha már kétszer hát???
Tegnap este az első erősebben megszívta a mellbimbómat érzésnél lelöktem magamról szabályosan és jó éjszakát kívántam.Pedig tudom,hogy nem akarta,de nem bírom tolerálni.
Ma reggel büntudatom volt,így kezdeményeztem,hogy fejezzük be az estit.
Fél perc alatt állt a témára,oldalról ölelt,tudom,hogy csak bújni akart,de a kőkemény szerszámát elég erősen odanyomta a gátamhoz és bazira fájt.No mindegy.
Hosszúra sikeredett.
Szóval ti hogy léptek túl ezen?
Hiszen én úgy érzem a szexben nincsen helye a fájdalomnak,én már a véletleneket se tudom tolerálni.
Szeretem nagyon is,de azért 11 év alatt fakulnak a dolgok és már nem érzem azt a hülye érzést,hogy tegyem őt boldoggá,minél boldogabbá és az én érzéseim háttérben vannak.
Amit élvezni kell,azt igenis élvezni akarom és nem csak 5ből3szor.
Szóval nálatok,hogy vannak a bakik,Fájdalom után újra nyeregben,mintha mi sem történt volna?
Kort és hogy mióta vagytok együtt írnátok?
Illetve,hogy ilyesmi milyen gyakran esik meg?
Nagyon köszönöm!
Kissé szerintem túlzásba viszi a pasid..
Én pasi létemre, ha egyszer mondják hogy ezt és ezt ne csináljam akkor nem fogom... Nem igazán élvezet ha a páromnak fáj...
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!