Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Manapság már nagyon ciki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már nagyon ciki a hagyományos bugyi?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem ciki
2014. máj. 15. 14:57
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Ha szexi csipkés mondjuk, ami leheletnyit átlátszó és nem valami pamut sz*r, akkor tud jó lenni.
2014. máj. 15. 14:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki.Olyat hordjál ami kényelmes,jól érzed magad benne.
2014. máj. 15. 14:58
 4/12 anonim ***** válasza:
11%

Azért -és most tegye a szívére a kezét minden férfitársam- elég lohasztó dolog nagymamabugyiból kiszabadítani valakit:S

Sőt le merem írni,igen az ciki.

Hordj ami kényelmes,vagy szeretsz de ha tudod előre h fiúval leszel vagy lehetsz akkor valami szexi darabot használj:)

2014. máj. 15. 15:04
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Azért elég szomorú, hogy a legtöbb férfi ezekszerint összekeveri a "sima" bugyit a nagymamabugyival...
2014. máj. 15. 15:07
 6/12 anonim ***** válasza:
úgyis a földön köt ki jobb esetben, szóval mindegy...
2014. máj. 15. 15:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Sose volt az, én szeretem, szerettem, szeretni fogom. :)
2014. máj. 15. 15:14
 8/12 anonim ***** válasza:
ha kis szivecskés vagy mackós, virágos, stb.. akkor szerintem még cuki is :) és jó a pamut mert egészséges, szellőzik. szerintem hétköznap tökéletes. Én nem várnám el minden nap a tangát. 24/F
2014. máj. 15. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Valamiért azt hiszik sokan, hogy a tanga szexi... De szerintem egyáltalán nem az.
2014. máj. 15. 15:30
 10/12 anonim ***** válasza:

#4 Elég szegényes lehet a fantáziád, ha egy sima női bugyi fogalmát neked a nagymama bugyi elégíti ki. Egy sima női bugyi nézhet ki így is, ami szerintem szexi, és is szoktam ilyet hordani:

[link]

[link]

[link]

És így néz ki a nagymama:

[link]

[link]

Klasszikus fajtája:

[link]

2014. máj. 15. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!