Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csiklói vagy hüvelyi orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csiklói vagy hüvelyi orgazmus?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőmmel egy éve vagyunk együtt. Nekem Ő az első, neki én a harmadik. Szóval elég tapasztalatlanok vagyunk mindketten. Ezért itt kérdeznék valamit. A barátnőm csak orális izgatással tud elmenni, tehát csiklói orgazmusa van. Egy ideje el tud úgy is menni, ha benne vagyok, de a testemmel dörzsölöm a csiklóját. Szóval itt is az első állapot áll fenn. Szerinte Ő "nem alkalmas" a hüvelyi orgazmusra. Akkor viszont hogy lehet, hogy ujjazva (csikló közelében nem vagyok), pedig tök könnyen elmegy? Az nem hüvelyi orgazmus?

Köszi a válaszokat.

2014. máj. 15. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem minden nő "alkalmas" mindkét fajtára. Csak nem mindenki képes előhozni belőlük.
2014. máj. 15. 15:40
 2/5 A kérdező kommentje:
És szerinted mi kell ahhoz, hogy "előhozzam" belőle?
2014. máj. 15. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Próbálkozz a behatolás szögével, és mélységével játszani.

pl: Amikor ujjazod, akkor érzed (a példa kedvért), hogy mondjuk a hüvelye has felöli részénél 2-3 ujjperc mélység. (mellesleg ez a g-pont, és környéke). Akkor mondjuk kutyában kissé legyen terpeszben, hogy lejjebb kerüljön a popsija, te pedig ne nyomd be ennél jobban, csak kb félig, tehát a mozgáskor a makkod kb: ezen a területen mozogjon. Tehát próbáld belőni, hogy ujjazáskor hol izgatod kb. amikor élvez, és erre igyekezz koncentrálni a szerszámoddal.

2014. máj. 15. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
41%

A csaj hozzáállása nem túl jó. Már eldöntött tényként kezeli hogy nem alkalmas. Ez nyilván abból adódik, hogy csinálta már magának és így jutott el az orgazmusig.

Ha meg akarja tanulni, akkor meg tudja.

A nőt 70%-a nem akarja megtanulni és nem is fogja.

Amúgy meg pasi részről szinte mindegy hogy hogy juttatod el oda.

Max látványban jobb, hogy nem kell maszatolnod és úgy is el tud élvezni...

De akkor maszatoljon ő, tehát izgassa magának miközben dugod...

2014. máj. 15. 15:53
 5/5 22L ***** válasza:
Én se élveztem el még soha (már mint közvetlen szextől)
2014. máj. 15. 16:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!