Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Titeket vonzanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Titeket vonzanak a pénzes pasik, külsőtől, belsőtől függetlenül?

Figyelt kérdés
Vagy azért számítanak valamit a külső és belső értékek is? Nyugodtan lehettek őszinték, használjátok ki az oldal anonimátását.
2014. máj. 15. 15:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Csak a pénzéért nem fog vonzani, nem leszek együtt olyan emberrel, akitől amúgy undorodom, csak mert sok pénze van. Persze ha külsőre tetszik nem egy hátrány, ha van pénze:D
2014. máj. 15. 15:42
 2/16 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nem vonzanak, de most úgy is azzal fognak itt egy csomóan jönni, hogy egy álszent hazug vagyok.

Nyugodtan le lehet pontozni!

2014. máj. 15. 15:43
 3/16 A kérdező kommentje:

Én hiszek neked, 2. válaszoló. :)

Csak azért kérdezem, mert ismerek olyan lányokat/nőket, akik képesek egy pénzes pasi karjaiba rohanni, minden további nélkül. És érdekelt, hogy mennyire jellemző ez a felszínes gondolkozás. Tényleg a pénz minden a mai világban?

2014. máj. 15. 15:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Nincs még saját keresetem, mégis keltettem már vonzalmat nőben.
2014. máj. 15. 15:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Mocskosul nem érdekel, hogy tele van tömve vagy sem.
2014. máj. 15. 15:47
 6/16 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha egy pasi pénzes, de azért fontos nekem a külső-belső is.
 7/16 anonim ***** válasza:

Őszintén megmondom hogy vonzónak tartom a pénzt, én úgy vagyok vele hogy a pénz a barátunk és nem rossz dolog ha sok barátod van, viszont ettől függetlenül képtelen lennék csak azért összejönni egy ronda/idióta férfival mert hogy pénze van. Szeretem a pénzt épp ezért dolgozom 17 éves korom óta, lehet nem keresek olyan sokat mint amit a gazdag pasik egy éjszaka alatt elszórnak de ez van, én maradok a cuki fiúknál!!:3

20l

8/16 anonim ***** válasza:
Néha csak úgy, ismerkedj nőkkel is. Nem párkapcsolat kialakítás okán, hanem mert meg akarod ismerni. és rá jössz, milyen nagy hülyeségeket hordanak sokan itt össze. Ahogy most te is.
 9/16 anonim ***** válasza:
Sose tudtam a pénzügyi helyzetét a pasinak, akivel randiztam... szóval... abba lehet már hagyni ezt:S
2014. máj. 15. 15:56
 10/16 anonim válasza:
Miért nem azt tapasztalni az életben hogy titeket nem érdekel a pénz? Sokkal többre tartok egy nőt ha bevallja , legalább nem hazudik.
2014. máj. 15. 15:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!