Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik, hogy valakinek a pénisze merev állapotban is lefele hajlik?
én nem foglalkozom, mert a barátnőm pasijától van szó. csak kiváncsi voltam ti hallottatok ilyenről.
aztmondta a barátnőm valóságos kínszenvedés vele az egész, nehezen lehet betenni,meg mikor mozott a pasi,néha pont oldalból böki meg s ilyenek...
Nem tudom, hány évesek vagytok, de nem érzitek ultra gáznak, hogy kitárgyaljátok egymás között ezeket a dolgokat?
Belegondoltál már esetleg valaha, hogy neked milyen érzés lenne, ha a pasid haverjai meg azon sztorizgatnának, hogy neked mekkora a csiklód, milyenek a kisajkaid és miket csinálsz az ágyban, stb..?
Nem gondolod, hogy a szexuális kultúra és az érzelmi intelligencia alapvető követelménye lenne, hogy ha valakivel ilyen intim, bizalmas kapcsolatba kerülsz, akkor mind a ketten joggal várjátok el egymástól, hogy ne osszon meg másokkal a testedre, és a szexuális szokásaidra vonatkozó információkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!