Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » [Meleg kérdés] A passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

[Meleg kérdés] A passzív srácok miket szeretnek csinálni az ágyban?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon ultracuki, helyes barátom, 18 éves és csak a kedvére szeretnék tenni, de nemtudom hogy mi lenne neki a jó és mi az ami esetleg már fájnaneki, tudnátok segíteni kérlek?:) ja és a mocskolódást hagyjuk. igen vannak melegek omgomgésakkormivan

2014. máj. 15. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Hm. Például egy 3-as? :D ketten már jól alá tudunk verni :D
2014. máj. 15. 19:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Nemhiszem hogy lenne gusztusa neki is vagy akár nekem 50 éves faszokhoz:)
2014. máj. 15. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
ezt tőle kell megkérdezni, mindenkinek más a jó
2014. máj. 15. 21:39
 4/9 ftf1983 ***** válasza:
95%
Azt csináld neki, amit élvez és jó neki ;)
2014. máj. 16. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Nyúlj előre és verd neki te a farkát.
2014. máj. 20. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
leginkább valószínű aludni
2014. jún. 1. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy, kérdező, hogyha te magad egy hatalmas bunkó vagy, akkor miért várod, hogy más ne legyen az?
2014. jún. 1. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:
96%

Tapasztalatom szerint szeretnek "bújni" , ez annyit tesz, hogy ölelkezni, meg csókolózni, a mellkasodon aludni. Szóval én próbáltam ezt felépíteni előjátékként, amit jól elnyújtok.

Először csak nézek a szemébe simizem az arcát meg a testét is. Csókolózok vele, ölelem, szépen lekerülnek a ruhák, de ennek kell idő, szóval sztem ezt nem érdemes elkapkodni. Utána végigcsókolom a testét lefelé haladva, majd egy kis ilyen-olyan, és utána jöhet a durr bele :P

De szintén jónak tartom azt, ha masszírozásból indul ki. Megkéred, hogy feküdjön a hasára, te meg meztelenül ráülsz, aztán masszírozgatod, amíg aztán megint a durr bele stb..

Remélem segítettem

19 mf

2014. jún. 1. 17:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm hogy kifejtetted :)
2014. jún. 3. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!