Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért remeg ott lent? Amint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért remeg ott lent? Amint odanyúlok elkezd remegni, de miért?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt még régebben,és most összemelegedtünk. Mi lehet annak az oka hogy nekiállunk a dolgoknak és amint leveszem a bugyiját és elkezdem izgatni elkezd szorítani és nagyon remegni kezd az egész teste?!azt mondja senkivel se volt még ilyen,meg hogy midig is nagyon kívánt engem,de már annyira brutálisan remegett legutóbb is hogy kezd zavarni mert nem tudom mitől van?!
2014. máj. 15. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Add nekem:)
2014. máj. 15. 18:38
 2/10 Andrea Henrietta ***** válasza:
Kíván, fel van izgulva, nagyon akar téged, stb. Én is beleremegek, ha a barátom hozzám ér. Sokaknál előfordul. Kötődik hozzád, vagy csak nagyon nagy a testi vonzalom. De ez mindenképp pozitív dolog.
2014. máj. 15. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:
öcsi, felizgattad, nagyon
2014. máj. 15. 18:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos infót! nem tudtam mi lehet mivel elmondása szerint csak velem él meg ilyen dolgot.2éve is meg most is amióta újra jóba vagyunk
2014. máj. 15. 18:42
 5/10 Rékcsi ***** válasza:

Jajj, de jó, hogy van más is, aki ilyen, azt hittem egyedül vagyok ezzel :)

Én nagyon tudok remegni, ha felizgulok, akár egy csóktól és egy kis simitől :)

17/L

2014. máj. 15. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak fél.
2014. máj. 15. 18:50
 7/10 A kérdező kommentje:
22évesen nincs mitől félnie
2014. máj. 15. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Böcsüld meg édesapám, böcsüld meg!

Az ilyen nő tudja élvezni a szexet!!!!

2014. máj. 15. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Amúgy meg jó lenne, hogy ha egy kicsit erősebben nyúlnál oda neki, hogy ne csak húzd, hanem élveztesd is el!
2014. máj. 15. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Én csak akkor remegek, ha a barátom az ujjával piszkálja a csiklómat. Mivel elég érzékeny, és ha elkezdi izgatni akkor teljesen befeszül minden izmom így elkezdek remegni.

Nem lehet hogy nálatok is így van?

2014. máj. 16. 00:20

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!