Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Zavar az titeket, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavar az titeket, ha az első randin mindenki magának fizeti pl. a mozit, vagy a kínait?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 19:56
1 2
 1/16 anonim válasza:
62%
Nem, nem zavar, de nyilván az a jobb, ha a srác meghív minket.
2014. máj. 15. 19:58
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
zavar
2014. máj. 15. 19:58
 3/16 anonim ***** válasza:
63%
igen
2014. máj. 15. 19:59
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Mindig az fizet aki meghívja a másik embert:) Ha az illető nő akkor ő, ha férfi akkor az. Ezért kell óvatosan bánni a meghívással:D Smucig ember ne randizzon felelőtlenül:D
2014. máj. 15. 20:00
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Az elsőt illik a férfinak, utána meg lehet felesben szerintem
2014. máj. 15. 20:03
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

Egyáltalán nem, mondanám is külön, hogy fizetem én az én részem. (Nem tesztelgetésből, hogy tényleg hagy-e fizetni és ha hagy akkor hogy elhordjam magamban mindenféle bunkónak, mint ahogy egyesek teszik.)

Úgy helyes, ha mindenki fizeti a saját dolgait, furának is tartanám, ha egy "idegen" akarna nekem fizetni bármit is. Én az életben nem adnék pénzt olyannak akivel nem olyan a viszonyom, kivéve ha koldus és épp jobb napom van.

2014. máj. 15. 20:07
 7/16 anonim válasza:
25%

Az elsőn semmi képpen ne legyen ilyen! A fiú fizessen, de az is igaz, ha csaj hívja meg a fiút, akkor ő fizessen.

És szerintem ha érzel vonzalmat a lány iránt, vagy esetleg szereted, az a minimum hogy a fiúk meghívod. Ezt minden fiúnak üzenem.

2014. máj. 15. 20:07
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Csak fiktíven, mivel van párom...

Zavarna... Ha már meghív, igenis ő állja a számlát! És legközelebb, ha én hívom meg magamhoz, én sem veszem elő a bolti blokkot, hogy akkor felezzünk!

Ha meg sajnálja, vagy nincs pénze, akkor ne hívjon meg fizetős helyre, hanem csak egy szép folyópartra sétálni... Vagy piknikezni, és hozzon bort, üdítőt, én meg viszem a húst, meg a sütit...

Nem a pénzről van szó, hanem az elvekről...

Később, ha nem ő hív meg, hanem megbeszéljük, hogy jó lenne ide-oda elmenni, akkor már mehet esetleg felesben, de ezen a téren inkább maradi vagyok..

A férfi fizet, a nő nem él vissza vele! És valamilyen módon viszonozza (pl. vacsora saját lakáson, vagy mozimeghívás, ahol előre is meg lehet venni a jegyet, kukoricát, ergo a férfi nem kerül kellemetlen helyzetbe).

2014. máj. 15. 20:13
 9/16 anonim ***** válasza:
39%
Először is ELSŐ RANDIN NEM MOZIBA, KAJÁLDÁBA KELL MENNI! Ha meg nem randiztok csak ismerkedtek, akkor kb semmi közötök egymáshoz és illik mindenkinek a sajátját fizetni! Ha meg már összejöttetek, akkor egy pár vagytok és közös a kassza már ami a közös szórakozást illeti!
2014. máj. 15. 20:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, de úgy gondolom, hogy annak illik fizetni aki meghívja a másikat.
2014. máj. 15. 20:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!