Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy férfi,15-évvel fiatala...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi,15-évvel fiatalabb és 2 éve nös a skype on szokunk beszélgetni, azt hiszem totál belzugtam, találkozna is velem meg, vagy nem nem tudom, de én nagyon szerenék, hadjam a fracba vagy nyomuljak?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Nős férfira ráhajtani? Ugyan, a lehető legjobb ötlet, minden szempontból, nyilván. Ne érezd rosszul magad, nincs rá okod...
2014. máj. 15. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne hagyd futni. Attól még, hogy nős, feláll neki, és ez a fontos! Feltételezem, hogy nem akarod férjül venni, akkor meg miért ne? Nem kell a feleségének, elmondani, és akkor nem lehet baj belőle.

Amúgy is megérdemli a feleség, mert túl prűd (vagy már kiélte magát) ahhoz, hogy kielégítse a férjét. Ha megkapná, otthon, amire szüksége van, akkor nem ismerkedtetek volna meg. Tehát, ha itt valaki hibás, és szégyellnivalója van, az a feleség, és nem te.

Majd írd meg, hogy milyen volt.

Na most jól lepontoznak az említett feleségek, és a szűzkisfiúk.

2014. máj. 15. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!