Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy 19 éves lány már több mint 25 szexpartneren van túl az nagyon kiábrándító?
Figyelt kérdés
Helyes, sportos/izmos pasi volt mind, tehát meg voltak válogatva.2014. máj. 15. 22:53
3/113 anonim válasza:
Igen, kimondottan kiábrándító... mocskos ribi az ilyen.
4/113 anonim válasza:
Nem tudom miért, de nekem vonzó, ha egy lánynak nem csak 2-3 partnere volt.
5/113 anonim válasza:
"Helyes, sportos/izmos pasi volt mind"
Ennek mennyiben van relevanciája?
6/113 anonim válasza:
Eléggé, erre mondjuk, hogy R*BANC, és még finoman fogalmaztam!
7/113 anonim válasza:
Meg voltak válogatva? :O És így is 25? Akkor nem voltak eléggé megválogatva.
Az igenis sok, még az elért koránál(19) is több.
Az ilyennel nem tudok komoly kapcsolatban gondolkozni. :\
Lehet lepontozni, akkor se tudok ilyennel komolyra menni.
8/113 anonim válasza:
Kérdésedre a válasz:
Nem az, ha csak te tudsz róla.
9/113 anonim válasza:
Nagyon tré a lány. Oltári szar nevelést kapott.
10/113 anonim válasza:
Nem, a r....bancot arra mondják, aki pénzt kér érte. Gondolom, a kérdező nem kért pénzt, tehát nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!