Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy 19 éves lány már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy 19 éves lány már több mint 25 szexpartneren van túl az nagyon kiábrándító?

Figyelt kérdés
Helyes, sportos/izmos pasi volt mind, tehát meg voltak válogatva.
2014. máj. 15. 22:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:
15%
Egyáltalán nem kiábrándító, szerintem egy jó dolog, hogy megélte a szexualitását, kipróbált sok férfit/méretet, stb.
2014. máj. 16. 13:29
 102/113 anonim ***** válasza:
95%
Én se mentem át a fél falun... volt néhány alkalmi kapcsolatom, de úgy tapasztaltam, hogy a szex sokkal jobb, amikor a két ember ismeri egymást.
2014. máj. 16. 13:45
 103/113 anonim ***** válasza:
4%
Mert szex után már nem lehet ismerkedni ?:D
2014. máj. 16. 13:47
 104/113 anonim ***** válasza:
96%
de, csak nem értem, miért jó, ha ennyi partnere van az embernek
2014. máj. 16. 14:02
 105/113 anonim ***** válasza:
31%
Mennyi ?:D ki mondta, hogy egyszerre vannak ? De egyébként az is jó lehet biztos, csak fárasztó. De attól, mert nem értesz valamit még nem kell elitélni. Én sem ítéllek el, mert szerintem meg baromi uncsi lehet neked.
2014. máj. 16. 14:41
 106/113 anonim ***** válasza:
94%

Miért lenne nekem unalmas? Pont, hogy az egyéjszakások lettek unalmasak. Minden este ugyanolyan volt... lemenni a klubba, kiöltözve, faszán, ott előadni a nagy dumát, hogy én vagyok a világ császára, aztán taxi, haza, reggel meg jön a kínos "hát izéé figyu azahelyzet" szöveg... meguntam, és inkább elkezdtem utazni. Valahogy engem nagyobb izgalomba hozott a Central Park, az Empire State Building, az IAmSterdam logo, stb, mint egy egyéjszakás kis kufirc... de hát embere válogatja.

Oké, részben meggyőztél, nem ítéllek el, de ettől még nem értem, hogy ez miért jó, és még mindig úgy gondolom, hogy nem fog előnyödre válni egy komoly kapcsolatban. Ha most találkoznál valakivel, aki teljesen magával ragad, és úgy érzed, hogy vele akarod leélni az életedet, abbahagynád az egészet, és sose kacsintanál félre? Nem hiányozna? Mert nekem nagyon hiányzott az utazgatás egy olyan kapcsolatban, amiről azt hinném, hogy örökké fog tartani. Annyira, hogy szét is mentünk miatta.

2014. máj. 16. 14:52
 107/113 anonim ***** válasza:
Aha-...szóval ugyanilyen voltál csak meguntad,. Akkor meg miről beszélünk ?:O Lehet, hogy én is meg fogom egyszer unni...De egyébként már most 5 hónapja nem volt egyéjszakásom, mert már most unom a zsákbamacskát, de előtte se volt sok. Annyira birom, hogy pont te beszélsz, mikor ugyanezt csináltad... ez azért vicces ;)
2014. máj. 16. 16:15
 108/113 anonim ***** válasza:
Nem csináltam ugyanezt. 4 egyéjszakásom volt, egyik se jött be. Ezzel együtt 7 partnerem volt összesen, azért az távol áll a 20-tól... :)
2014. máj. 16. 16:18
 109/113 anonim ***** válasza:
31%

A 20tól még én is elég távol vagyok ;)

De ezt nem értem meg...

Oké neked 4 után már unalmas lett... Van aki ki se akarja próbálni, mert irtózik, hogy egy idegennel lefeküdjön, Valakinek 4 kell hozzá hogy megunja (mint neked) Van, akinek 2 év (én), van akinek 10 év és van aki meg soha nem unja meg. Minden ember más. Vágod? Akkor mit nem lehet ezen érteni? Attól mert te rájöttél, hogy unalmas, attól még más élvezheti...nem de? Én sem értem,b hogy mi a jó abban, ha már 10 éve nyomod az "ipart"..de van aki meg még engem sem ért meg, hoyg 2 évig élveztem. Mindenki más , mint mondtam ;)

2014. máj. 16. 16:23
 110/113 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmetekbe az alábbi kérdést :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2014. máj. 16. 18:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!