Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy 19 éves lány már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy 19 éves lány már több mint 25 szexpartneren van túl az nagyon kiábrándító?

Figyelt kérdés
Helyes, sportos/izmos pasi volt mind, tehát meg voltak válogatva.
2014. máj. 15. 22:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 Szergej55 ***** válasza:
94%
43-as, ha végre felvágod, jót téve ezzel az egész emberiségnek, mindenképpen tegyél fel róla videót!
2014. máj. 15. 23:30
 52/113 anonim ***** válasza:
26%
Senkit nem érdekel a femináci nyivákolásod 72%-os idióta! :D
2014. máj. 15. 23:30
 53/113 anonim ***** válasza:
25%

Ó mert engem baromira érdekelnek a te himsoviniszta böfögéseid ;) Jaj és mégis hogy csekkolod le? Felfogadsz valami magánnyomozót több 10-ezerért? Még az se tudna utána járni, hány egyéjszakása volt :D Annyira vicces, ahogy a pasik azt hiszik, hogy a nők igazat mondanak ilyen téren. Igen, a normális pasiknak akik nem nézik le a női nemet, azoknak én is megmondom és a szemük sem rebben, mivel ugyanazt csinálják, csak nekik nem kell elvileg szégyenkezni miatta.

Röhögök rajtatok álszent majmok :)))

2014. máj. 15. 23:35
 54/113 anonim ***** válasza:
94%

72%-os: nem az a nagyobb baj, hogy kefélsz össze-vissza, mint egy rossz szajha... a nagyobbik baj az, hogy még csak nem is szégyelled.

Azokat a pasikat ugyanígy megvetem, akik össze-vissza dugnak. Te pedig egy büdös ribi vagy. És egy olyan csajjal nem akarok együtt lenni, aki ekkora számokat tudhat maga mögött... a magadfajta miatt alakul ki a hímsovinizmus.

Röviden-tömören: boldog életem van, mert a magadfajtákat kizárom belőle :)

2014. máj. 15. 23:38
 55/113 anonim ***** válasza:
75%

Mi meg rajtad szétélt ribizlibokor ahogy véded a mundért. :)

Milyen szánalmas ahogy erőlködsz, de hát mit is várjon az ember a hozzád hasonlóktól akik csak úgy tudnak érvényesülni ha hanyatt dőlnek, és még hirdetik is.

Szerintem szakállt is növessz, úgy tuti sikered lesz! :D

2014. máj. 15. 23:38
 56/113 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként meg biztos, hogy te vagy az a skizofrén kérdéskiíró, most meg nyomatod a ribizlimosdató hülyeségeidet a másik regeden. :)

De hát a magadfajtának csak ez a turbófeminista hőbörgés, és a ribizliséggel való dicsekvés jutott! :D

2014. máj. 15. 23:41
 57/113 anonim ***** válasza:
23%
Nem mintha helyeselnem ennek a 19 eves lanynak a szexualis eletet/magatartasat, viszont szamomra erthetetlen, hogy van az, hogy a fiuk azt akarjak, hogy a nok egyszerre legyenek erintetlenek es megis tapasztaltak/bevallalosak. Vajon keptelenek rajonni, hogy a ketto kizarja egymast?
2014. máj. 15. 23:42
 58/113 anonim ***** válasza:
10%

Jolvan ti kis drágák, remélem ettől boldogok vagytok, hogy azt hiszitek a legcsekélyebb mértékben is megtudtok bántani ...jézusom. Ekkora nagy a szátok neten, közbe meg mindegyik futna utánam a való életben. Szánalmas :D

És neeem nincs kint a homlokomon vörössel villogva, hogy 12-pasival feküdtem le, szerény vagyok az életben , dögös és jófej...Na erre varrjál gombot ;)

2014. máj. 15. 23:42
 59/113 anonim ***** válasza:
0%
2 hete szexeltem, úgyhogy ez nem jött össze :)
2014. máj. 15. 23:44
 60/113 anonim ***** válasza:
59%

"közbe meg mindegyik futna utánam a való életben."

Utánad? Szerintem még az útszélén is különbekbe futhatna az ember ha nagyon akarná! :)

2014. máj. 15. 23:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!