Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy 19 éves lány már több mint 25 szexpartneren van túl az nagyon kiábrándító?
Ó mert engem baromira érdekelnek a te himsoviniszta böfögéseid ;) Jaj és mégis hogy csekkolod le? Felfogadsz valami magánnyomozót több 10-ezerért? Még az se tudna utána járni, hány egyéjszakása volt :D Annyira vicces, ahogy a pasik azt hiszik, hogy a nők igazat mondanak ilyen téren. Igen, a normális pasiknak akik nem nézik le a női nemet, azoknak én is megmondom és a szemük sem rebben, mivel ugyanazt csinálják, csak nekik nem kell elvileg szégyenkezni miatta.
Röhögök rajtatok álszent majmok :)))
72%-os: nem az a nagyobb baj, hogy kefélsz össze-vissza, mint egy rossz szajha... a nagyobbik baj az, hogy még csak nem is szégyelled.
Azokat a pasikat ugyanígy megvetem, akik össze-vissza dugnak. Te pedig egy büdös ribi vagy. És egy olyan csajjal nem akarok együtt lenni, aki ekkora számokat tudhat maga mögött... a magadfajta miatt alakul ki a hímsovinizmus.
Röviden-tömören: boldog életem van, mert a magadfajtákat kizárom belőle :)
Mi meg rajtad szétélt ribizlibokor ahogy véded a mundért. :)
Milyen szánalmas ahogy erőlködsz, de hát mit is várjon az ember a hozzád hasonlóktól akik csak úgy tudnak érvényesülni ha hanyatt dőlnek, és még hirdetik is.
Szerintem szakállt is növessz, úgy tuti sikered lesz! :D
Egyébként meg biztos, hogy te vagy az a skizofrén kérdéskiíró, most meg nyomatod a ribizlimosdató hülyeségeidet a másik regeden. :)
De hát a magadfajtának csak ez a turbófeminista hőbörgés, és a ribizliséggel való dicsekvés jutott! :D
Jolvan ti kis drágák, remélem ettől boldogok vagytok, hogy azt hiszitek a legcsekélyebb mértékben is megtudtok bántani ...jézusom. Ekkora nagy a szátok neten, közbe meg mindegyik futna utánam a való életben. Szánalmas :D
És neeem nincs kint a homlokomon vörössel villogva, hogy 12-pasival feküdtem le, szerény vagyok az életben , dögös és jófej...Na erre varrjál gombot ;)
"közbe meg mindegyik futna utánam a való életben."
Utánad? Szerintem még az útszélén is különbekbe futhatna az ember ha nagyon akarná! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!