Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok tanacsra van szuksegem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok tanacsra van szuksegem, mit tegyek? 24/F

Figyelt kérdés
A lenyeg h masfel eve meghalt a menyasszonyom es en azota nem is voltam senkivel :( valahogy nem tudtam masra gondolni, most mar viszont szeretnek ismerkedni meg valakivel lefekudni de masfel ev szunet utan nem igazan van onbizalmam. es nehez visszaulni a nyeregbe. Fizetni nem fizetnek a szexert de ha ismerkedesre kerulne a sor valahogy leblokkolok..... arnyeka vagyok a regi onmagamnak. mit tegyek???

2014. máj. 15. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a menyasszonyodat :( Lenne kedved beszélgetni? :)
2014. máj. 15. 23:12
 2/9 A kérdező kommentje:
persze :)
2014. máj. 15. 23:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Részvétem. Van kivel beszélgetned erről és osztozni a gyászon? Szerintem csak akkor kezdj ebbe bele, ha már sikerült kiheverned, tudom, ezt életed végéig cipelni fogod, de csak akkor kezdj bele új kapcsolatba, ha már nem fáj az emlék. Kezdj el sportolni valamit, legyen egy hobbid, menj emberek közé és élj a lehetőségekkel, de ne az a cél lebegjen előtted, hogy te most felszedj valakit. Az legyen csak egy kellemes velejáró.
2014. máj. 15. 23:14
 4/9 A kérdező kommentje:
igen a csaadom es a barataim sokat segitettek es nagyjabol sikerult feldolgoznom es tudom h azt akarna h boldog legyek. sokat jarok el otthonrol es a munkam miatt egesz sokat utazok is, de vaamiert nem tudook ismerkedni ha egy lannyal beszelnem kell akkor lefagyok. es ez idegesit es kikeszit
2014. máj. 15. 23:18
 5/9 anonim válasza:
Őszinte részvétem!Szerintem először járj gyakran társaságba és minden spontán történik majd!Biztos nagyon nehéz neked, lelkileg veled vagyok!
2014. máj. 16. 03:07
 6/9 A kérdező kommentje:
sokat vagyok tarsasagban de az estek amikor az agyban vagyok felelmetesek, es maganyosak. akkor tud porogni az ember agya es minden elo jon, sokszor sikoltozva kelek fel az almombol :( rendesek vagytok h segitetek
2014. máj. 17. 17:51
 7/9 anonim válasza:

Igaz nem lány vagyok,s a menyasszonyom nem halt meg(csak elment egy szép napon),de nagyjából ugyanezeket éltem át,ezért írok most.Írtad,h rémálmok gyötörnek.A magányossá válásnak különböző lelki fázisai vannak,amiken hosszú hónapok,esetleg évek mire az ember túlteszi magát. Te most még a rémálmos fázisnál tartasz. Ne aggódj! Ez még el fog tartani egy ideig,időnként elő fog jönni,de már egyre ritkábban.Még kb fél év és "rendben" leszel.

Én pl számos ezoterikus szakemberhez fordultam,most hülyén hangzik de csináltattam még szelleműzést is,és utána bizony jobb volt.Most hogy azért,v csak placebó hatás,az mindegy ,a lényeg h elmúlt.Kezdj el egy olyan hobbyval foglalkozni,amit már régen szerettél volna,és érdekel is,azzal lekötheted magad,a nő meg majd jön magától(mert mindegyik magától megy,hiszed vagy sem ,de önjáró :D)) )Később azon fogod észrevenni magad,hogy újra önmagad vagy,nem pedig csak "árnyék". :-)

2014. máj. 19. 08:17
 8/9 A kérdező kommentje:
koszi es tudom hogy meg hosszu az ut a felepulesig, vagy nem is tudom mi a megfelelo jelzo erre. de a lenyeg hogy megprobalok visszaterni a regi onmagamhoz de onbizalom hijjan nagyon nehez ismerkednem es valahogy nem megy a kontakt a lanyokkal.... pedig en orulnek a leg jobban ha vegre lenne valaki mellettem akire szamithatok, es boldogga tehetnek :)
2014. máj. 20. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami történt!

Ismerkedj baráti alapon, ne az legyen a célod, hogy kapcsolat legyen belőle! Előbb-utóbb elkezdesz majd valaki iránt többet is érezni, de ne kergesd a kapcsolatot! Alakul majd magától. Így könnyebb lesz visszarázódni az életbe.

2014. máj. 30. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!