Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok tanacsra van szuksegem, mit tegyek? 24/F
Igaz nem lány vagyok,s a menyasszonyom nem halt meg(csak elment egy szép napon),de nagyjából ugyanezeket éltem át,ezért írok most.Írtad,h rémálmok gyötörnek.A magányossá válásnak különböző lelki fázisai vannak,amiken hosszú hónapok,esetleg évek mire az ember túlteszi magát. Te most még a rémálmos fázisnál tartasz. Ne aggódj! Ez még el fog tartani egy ideig,időnként elő fog jönni,de már egyre ritkábban.Még kb fél év és "rendben" leszel.
Én pl számos ezoterikus szakemberhez fordultam,most hülyén hangzik de csináltattam még szelleműzést is,és utána bizony jobb volt.Most hogy azért,v csak placebó hatás,az mindegy ,a lényeg h elmúlt.Kezdj el egy olyan hobbyval foglalkozni,amit már régen szerettél volna,és érdekel is,azzal lekötheted magad,a nő meg majd jön magától(mert mindegyik magától megy,hiszed vagy sem ,de önjáró :D)) )Később azon fogod észrevenni magad,hogy újra önmagad vagy,nem pedig csak "árnyék". :-)
Sajnálom ami történt!
Ismerkedj baráti alapon, ne az legyen a célod, hogy kapcsolat legyen belőle! Előbb-utóbb elkezdesz majd valaki iránt többet is érezni, de ne kergesd a kapcsolatot! Alakul majd magától. Így könnyebb lesz visszarázódni az életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!