Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha nem lenne munkátok akkor bevállalnátok egy olyan szexkapcsit amiben kitartanak?
Őszintén nem.
Ugyanakkor hozzá kell tennem, nekem nagyon jó családom van olyan anyagi helyeztben amivel el tudnának tartani, tehát nem lennék rászorúlva egy pasira sem ha minden kötél szakad.
Ugyanakkor, sokat tanultam rendes diplomám és munkám van (amibe szintén sok energia van), ahonnan akadnak kapcsolatok, és ajánlás is lenne, több nyelven is beszélek egyiken felsőfokon másikon középfokon tehát nem nagyon tudom elképzelni, hogy önerőből ne tudjam eltartani magam. Pont azért élem így az életem mert sose akartam senkivel eltartatni magam. eleve úgy neveltek, hogy az eszemmel érvényesüljek, mert a szépség (nem is jött be) mulandó, a műveltség, képzettség és a szorgalom viszont örök érték. (plussz nincsenek szexkapcsolataim, nálam ez érzelemhez kötött)
Egy-egy válaszból nem hiszem, hogy érdemes volna hosszútávú következtetéseket levonni van olyan aki megtenné van aki nem. Nőben, férfiban egyaránt.
25/N
Kedves kérdező!
Az eszedbe se jutott hogy dolgozz valahol, vagy munkát keress? :-)
Kedves Danika!
Pasiként annyit keresek hogy a munkanélküli lányokat gond nélkül el tudnám tartani...
Úgy látom kérdező te értelmezted félre a válaszom. Lehet nem világos, de amit leírtam abból szerintem kiderül, hogy HA nem lenne munkám, akkor se választanám az általad felvágzolt opciót, természetesen állást keresnék, vagy ez egy nőnek nem lehetséges szerinted? Miért egyből arra kell gondolni, hogy biztos kitartatja magát?
Lehet velem van a baj, de az én értékrendembe nem fér bele a szexkapcsolat anyagi elenszolgáltatásért meg pláne nem. Most dolgozom, ha elveszteném az állásom van tartalékom ami szerintem elég addig amíg találok újat, ezt a mostanit egyetemi végzés után 1 hónappal kaptam, nem mondanám hogy nagy a kereslet de azért el lehet helyezkedni a szakmámban. Szóval nem tudok olyat elképzelni, hogy 1. kiszolgáltatott legyek, 2. megalkuvásból együt lenni egy pasival.
Eltartom magam (nem is rosszúl egyébként) és szabadon döntök a saját igényeimnek megfelelően, én tuti nem fogok kunyizni senkinek azért ha meg akarok venni valamit vagy olyan kapcsolatba élni ahol a pénz teljes mértékben a másik fél kontrolja altt van.
26-os ez egy feltételezés: nem találsz munkát, nincsen tartalék akkor elvállalod-e?
Az olyan válasz hogy úgyis találok munkát, vannak millióim a lisztes üvegben stb. nem értekelnek. Egy bizonyos élethelyzetre kérdeztem rá.
Miért akarod így kisarkítani? Az első válaszomban azt is írtam ha minden kötél szakad akkor marad a családom. Nem lennék nagy megterhelés nekik és segítenének. És ezerszer inkább költöznék vissza a szüleimhez mithogy belemenjek egy érzelemmentes szexkapcsolatba valakivel. Amúgy ha itthon nincs munka (ami meglepne mint mondtam, én könnyen találtam és valamennyi évfolyamtársam is fél éven belül elhelyezkedett) akkor is mehetnék külföldre (nyelvtudás van tanultam, éltem az EU pár országában már).
Már megint azt érzem, hogy addig szűkítenéd a lehetséges variációk számát, míg valaki igent nem mond hogy elégedetten kürtölhesd, hogy minden nő k@rva. Nem szeretem az ilyen hozzáállást. Minden az emereken múlik az hogy tényleg nincs választás ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!