Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem hiszek abban, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszek abban, hogy vonzó lehetek a Férfiak szemében?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a magamutogatós típus, nem öltözöm kihívóan. Átlagosnak mondanám magam, de vannak napok, amikor kifejezetten csúnyának érzem magam, az utcán mégis kapok pozitív visszajelzéseket. Netes ismerkedésnél is, ha képet cserélek valakivel, nagyon kevés esetben kapok negatív kritikát, szimpatikusnak gondolnak általában. Én mégsem tudom elhinni magamról, ha olyan hangulatban vagyok, hogy csúnyának érzem magam. Nincs annyira problémám magammal, meg nem is Mások véleménye a legfontosabb Számomra, csak meglepő,hogyha dicsérnek, mert általában akkor teszik, amikor még annyi önbizalmam sincs, mint máskor.
2014. máj. 16. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez jellemző az önbizalomhiányra. Próbáld leküzdeni. Megéri.
2014. máj. 16. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Küldjél képet,megmondom mennyire vagy vonzó.
2014. máj. 16. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Képet és megmondjuk.
2014. máj. 16. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
NEkem is küldj képet és megmondom a tutit: )
2014. máj. 16. 12:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem az volt a kérdés, hogy az vagyok-e, hanem, hogy volt-e valaki hasonló helyzetben, és hogyan küzdötte le. :)
2014. máj. 16. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem ne küldj képet, látatlanban is megmondom a leirásod alapján, hogy az önbizalom hiányon kivül semmi bajod sincs. Élvezd ha megdicsérnek, bókolnak neked.
2014. máj. 16. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Sok lány küzd ezzel, gyakran kifejezetten szép lányok. Volt mikor netről össze akartam jönni egy szép lánnyal, de a végén nem lett találka, mert azt mondta: "minek, úgy se fogok tetszeni"

Ismerkedj, ha lesz pasid, elhiteti veled, hogy szép vagy. :) Ha fent vagy love.hu ír privátot és ismerkedhetünk :P Szolnok megyéből vagyok.

2014. máj. 16. 12:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fent társkereső oldalakon. Egyébként, míg volt párom, addig is ilyen voltam.
2014. máj. 16. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!