Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok miért mézesmadzag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért mézesmadzag elhúzásával akarják "eladni" magukat?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedős típus vagyok. Egyre többször járok úgy, hogy lányok felhozzák témába a szexet, és mondják jó lenne már csinálni, rég volt legutolsó nekik, stb-stb... mikor meg felizgatnak, és én is kapcsolódok a témához, akkor meg mondják: ha összejönnénk, akkor csinálhatnánk. De érzem, csak manipulálni akarnak vele.

Ezt miért csinálják a lányok? Én azért nem jövök össze senkivel, hogy szexelhessek, de azért jó volna már. Nekem is rég volt a legutóbbi. De mindegyik lány ehhez köti, hogy jöjjek velük össze. Ha ennyire vágyik rá, miért hozza fel, hogy csak ha összejövünk.

2014. máj. 16. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert azok a lányok, akikkel te ismerkedsz, nem krvák. ;)
2014. máj. 16. 12:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Kíváncsiak hogy reagálsz, kiszűrik vele azokat, akik csak meg akarják őket dönteni.
2014. máj. 16. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Mert ostobák és ezzel akarják szinten tartani a te irántuk lévő érdeklődésedet. Gyorsan építsd le az ilyeneket, mert az egész világuk egy ócska harmadosztályú szinház. Aki valóba tudja mi az hogy jó szex,csinálni is szereti, és nem is kiélt, és van is benne "valami" az sosem beszél róla, és kerüli a témát, nehogy lebukjon, hogy tud:D
2014. máj. 16. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért nem akarsz összejönni lányokkal. Pedig az tök jó dolog.
2014. máj. 16. 12:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Olyannal nem jövök össze, akivel nem tudok többet elképzelni mint pl házasság. Ok lehet hülyeség, de nem akarom kihasználni őket. Sok tényleg buta, de ha csak azért összejövök velük, hogy lefeküdjünk, akkor meg valahogy szakítani is kellene. :/ Ezért nem szeretem, ha ilyen szigorúan csak komoly kapcsolatban, mert nekem a komoly az tényleg komoly, amire meg nem sokan alkalmasak.
2014. máj. 16. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Na kedves kérdező, pont ezért. Nem k*rvák, nem szeretik csak fetrengjünk együtt kapcsolatokat.

Rossz helyen keresel. Keress könnyűvérű parti r*bancokat.

2014. máj. 16. 13:56
 7/8 anonim válasza:
Nők...simán szeretik ha akarják őket ennyi..aki számukra fontos max velük nem szórakoznak:D
2014. máj. 16. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, te egy nagy ló, aki vagy! Tartós kapcsolatot akarsz? Ahhoz előbb meg kell érni. Ismerkedni, tanulni, tapasztalni kell. És minél többet dugni.
2014. máj. 17. 14:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!