Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexparner kerdes, beleszerettem a parnerembe fel ev elteltevel?
Figyelt kérdés
azt erzem hogy mar hianyzik ha nem minden heten tudunk talizni, szomoru vagyok ha lemondja vagy ha nekem jon kozbe valami, nyugtatot is szedek mar sajnos,mert sokat sirok miatta meg az o parja miatt, en nem lehetek vele soha.
25/L
2014. máj. 16. 12:46
11/15 anonim válasza:
Hogy ez milyen undorító, mi a fenéért van barátod ha más húz téged? Sajnálom mind a kettőtök párját komolyan...
12/15 anonim válasza:
a nap ribaanca... meg ne sajnáljalak..
13/15 anonim válasza:
Nem tudlak sajnálni.
Jöhet a lepontozás, akkor se.
Értékrend nuku. Was is das Értékrend?
14/15 anonim válasza:
Tönkreteszed magad ( meg majd ha kiderül a többi félt is) gondolkozz és szállj ki a dologból. Ha kellenél a pasinak veled lenne, de nincs és valszeg nem is lesz.
15/15 PearlDiver válasza:
Szedd össze magad, szakíts mindkét emberrel és kezdj új életet; ennyit tudok tanácsolni. Sajnálni én sem tudlak, sorry.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!