Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felajánlkozott nekem egy 35 éves 2gyerekes nő, ti lefeküdnétek vele?
Figyelt kérdés
Rám írt facebookon és mondta érdekli milyen velem a szex, és hogy ha találkozunk elsőnek leszop, ha akarom le is fekhetünk. De én 25 vagyok és nem tudom mit kezdjek. Rég nem voltam lánnyal szóval jó lenne, de azért egy 35évessel.2014. máj. 16. 18:52
11/14 anonim válasza:
Kaphatsz tőle olyan maradandó emléket, amire nem is gondolnál.
12/14 anonim válasza:
Ez egy szexfüggő. Beteg. Én nem.
13/14 anonim válasza:
Olyat fog mutatni, ami után nem fogsz itt nyafogni ilyenekkel.
Hogy a francba nem talál meg engem ilyen nő?!
14/14 anonim válasza:
Elég nagy kurrva lehet.Mindenesetre tudakokold meg a nemigondozó számát.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!