Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, összejönnétek/ együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, összejönnétek/ együtt maradnátok egy ilyen lánnyal, ha szeretnétek?

Figyelt kérdés

Szóval, ha a nő (20 felett) még szűz, és nem is akarja elveszteni a szüzességét, nem igényli, nem kívánja a szexet, de párkapcsolatra vágyik, lelki törődésre. Ezért "felhatalmazza" a barátját, hogy lefeküdhet más lányokkal, csak hogy neki már ne kelljen.

Elképzelhetőnek tartjátok, hogy belemennétek egy ilyen kapcsolatba?

Vagy inkább azt gondolnátok, hogy nem normális a csaj és olyan gyorsan lépnétek le, amennyire csak lehet?

2014. máj. 16. 19:16
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
ha szeretném a lányt akkor belemennék egy ilyen kapcsolatba is akár, de azt egyáltalán nem értem, hogy miért is nem igényled/kívánod a sexet ??? bünteted magad vagy mi ?
2014. máj. 16. 20:14
 12/21 KJUsul ***** válasza:

A szex jó, kell, de nem csak az van az életben. Egy jó kapcsolathoz kell a szex is, de ha csak az köt össze egy párt, megette a fene.

Itt igazából az kérdés, hogy csak nem érdekli annyira a szex, vagy még nem jött rá, hogy leszbikus. Nagyon nem mindegy.

Nekem ha volna egy ilyen 20 éves párom cigánykereket hánynék örömömben. Ha szeret, és nem leszbikus, akkor semmi probléma nincs ezzel. A szeretet, a szerelem a törődés tartja össze a családot, nem a szex. Persze, fontos lenne, ha később gyereket akar a pár, akkor hajlandó lenne-e akár több együttlétre is. Az is egy szakítópróba...

2014. máj. 17. 12:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Tőlem szűz maradhat,de orál anál legyen.:)
2014. máj. 17. 13:25
 14/21 A kérdező kommentje:

Azért nem akar szexelni, mert gyerekkorában molesztálták.

Tehát semmi ilyesmit nem bír csinálni. Sem orál, sem anál, semmi..

2014. máj. 17. 15:33
 15/21 anonim ***** válasza:
nem. majd kikezeli a pszichológus.
2014. máj. 17. 19:29
 16/21 A kérdező kommentje:
Ez azért nem ilyen egyszerű. Egy pszichológus nem tudja elfeledtetni a történteket. Attól még ugyanolyan rosszul esnek az érintések.
2014. máj. 18. 15:14
 17/21 anonim ***** válasza:
mások is túl tudtak lépni, családot is alapítottak. minek élnék valakivel akinek csak egy barát kell? attól kapnánk élvezetet akit szeretünk. ebben semmi jó nincs
2014. máj. 18. 15:16
 18/21 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem említettem, hogy ez jó lenne. Csak kíváncsi voltam, ki hogy állna hozzá, ha a barátnője ilyenekkel hozakodna elő.

Köszönöm a válaszokat.

2014. máj. 18. 18:18
 19/21 anonim ***** válasza:
nem lenne ilyen barátnőm, mivel ez már a randik alatt kiderülne.
2014. máj. 18. 18:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyen ismerősöm csak nagyon messze lakik. Őszintén szólva, ha tudnám egy lányról, hogy ilyesmi dolog miatt így gondolkodik, akkor szeretnék a barátja lenni mert hiszek benne, hogy még képes bízni és talán megváltoztathatom. Azt hiszem, a szeretet a legjobb gyógyszer ilyenre :)
2014. máj. 18. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!