Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, összejönnétek/ együtt maradnátok egy ilyen lánnyal, ha szeretnétek?
Szóval, ha a nő (20 felett) még szűz, és nem is akarja elveszteni a szüzességét, nem igényli, nem kívánja a szexet, de párkapcsolatra vágyik, lelki törődésre. Ezért "felhatalmazza" a barátját, hogy lefeküdhet más lányokkal, csak hogy neki már ne kelljen.
Elképzelhetőnek tartjátok, hogy belemennétek egy ilyen kapcsolatba?
Vagy inkább azt gondolnátok, hogy nem normális a csaj és olyan gyorsan lépnétek le, amennyire csak lehet?
A szex jó, kell, de nem csak az van az életben. Egy jó kapcsolathoz kell a szex is, de ha csak az köt össze egy párt, megette a fene.
Itt igazából az kérdés, hogy csak nem érdekli annyira a szex, vagy még nem jött rá, hogy leszbikus. Nagyon nem mindegy.
Nekem ha volna egy ilyen 20 éves párom cigánykereket hánynék örömömben. Ha szeret, és nem leszbikus, akkor semmi probléma nincs ezzel. A szeretet, a szerelem a törődés tartja össze a családot, nem a szex. Persze, fontos lenne, ha később gyereket akar a pár, akkor hajlandó lenne-e akár több együttlétre is. Az is egy szakítópróba...
Azért nem akar szexelni, mert gyerekkorában molesztálták.
Tehát semmi ilyesmit nem bír csinálni. Sem orál, sem anál, semmi..
Egy szóval sem említettem, hogy ez jó lenne. Csak kíváncsi voltam, ki hogy állna hozzá, ha a barátnője ilyenekkel hozakodna elő.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!