Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti is úgy érzitek, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy érzitek, hogy a vizsgaidőszak bizony nehéz?

Figyelt kérdés

Olyan, mint ennek a csajnak

[link]

2014. máj. 16. 20:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az lejött, hogy büszke vagy magadra, de most mit vársz? Leessen az állam, csodálkozzak? Vagy megdicsérjelek? Otthon nincs elég elismerés?
2014. máj. 18. 01:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Valóban büszke vagyok magamra, mert 20 éves koromra elég sokmindent letettem az asztalra. Itthon is elismernek. Csak szeretném, ha az emberek - akár ezen az oldalon, akár más fórumokon - olyan példát is látnának, aki lazán túlél egy vizsgaidőszakot, vagy más nehézséget az életben. A csoporttársaim nagy része év közben megállás nélkül hulla részeg, órára nem járnak, sorban buknak a tárgyakból, vizsgaidőszakban vért izzadnak a kettesekért. Nem mindenkinek való a diploma, de ezt sokan nem fogják fel. Akiből egy vizsgaidőszak olyan érzéseke vált ki, mint az előttem szólókból, vagy például belőled is, a helyében elgondolkodnék, hogy jó helyen vagyok-e az életben.
2014. máj. 18. 13:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Arra tényleg kíváncsi lennék, hogy milyen egyetemre jártok... Rohadtul nem mindegy, hogy orvosi, vagy valami nevetséges bölcsész szak.
2014. máj. 18. 17:21
 14/16 A kérdező kommentje:

A kérdés a hozzá tartozó illusztrációval és a kategóriából is látható, hogy poén. Az, hogy neked nincs humorérzéked a sok hajtástól az magánügy. Nem tudom milyen érzések kiváltására gondolsz, mert ennél mélyebben senki nem ment bele a kérdésbe rajtad kívül.

Én nem vagyok folyamatosan hulla részeg és voltak már jól sikerült féléveim, ösztöndíjam. Néha persze szoktam inni, lazulni, barátokkal, de néha kell egy kis kikapcsolódás. Ha neked erre nincs igényed, az szintén magánügy. Ahogy az is, ha esetleg a barátaiddal való kapcsolattartásra sincs a folyamatos teendőid miatt.

Hogy 20 évesen mit tettél le az asztalra arra kíváncsi lennék. Még a diplomád sincs meg. Nyaranta dolgozol gondolom valami rendkívül tanulmányaidhoz kapcsolódó munkát a Balatonon. Én 20 évesen nem verném még magam. Majd 30-40 évesen, ha már tényleg letettél valamit akkor mondd, hogy letettél valamit az asztalra, ugyanis ennek a mondatnak súlya van. Azt sugallja, hogy tényleg komoly eredmények vannak a hátad mögött. Vicces ezt olyantól hallani akinek még a diplomája sincs meg, de még pályakezdőtől is, aki még alig dolgozott a pályán. Ha épp most dolgozol valamin és Nobel díjra jelöltek, akkor bocs. De gondolom nem az okj-s papírod, esetleg 1-2 nyelvvizsga vagy tanulmányi verseny miatt kéne kezet csókolnunk.

2014. máj. 19. 09:06
 15/16 A kérdező kommentje:

# 13

Legyen elég annyi, mérnöki terület

2014. máj. 19. 23:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogy egyeseknek milyen rossz a humorérzékük.:D
2014. máj. 20. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!