Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első nemi aktus után már jobban kívánják a nők szexet?
Ha nem aszexuális, és jól sikerül az első, akkor mindenképpen.
De az is lehet, hogy nem. Normál esetben így is meg kéne halnia érte 17 évesen, ha valóban van akit annyira nagyon szeret.
Nem, ez a személy nem én vagyok. A barátnom, vagyis már csak volt. Sajnos nekem ez így már nem ment.
Élete szerelme voltam állítólag. Aha, kb. annyira is kívánt engem. Okos vagyok, joghallgató, tehát olvasott is, sokak szerint jóképu, intelligens, nem is származom olyan rossz családból. Amit tudtam megadtam neki. Egyet kértem, hogy tiszteljen és ne pasizzon mellettem. Aztán rátértunk az intimitás témára is, de magasan elvetette. Nekem meg anélkul egyszeruen nem megy.
Nem feltétlen. Ha szexel elsőre, és mondjuk nem lesz élvezetes vagy kellemes, akkor szinte biztos, hogy nem, de egyébként még utána sem feltétlen, sőt.
Ez nyilván pszichés eredetű, hacsak nem aszexuális az illető- és amíg az nincs megoldva, addig nem hinném, hogy vágyna a szexre.
Ez most olyan, hogy én pl. nagyon szeretem a szexet, mielőtt szexuális éltem volt is maszturbáltam sokat, utána is, szexeltem is, viszont nálam például depressziót diagnosztizáltak pár hónapja, amíg nem szedtem rá gyógyszert, teljesen lecsökkent a szexuális étvágyam is annak ellenére, hogy ha szexeltem, azt élveztem.
1,5 évig voltunk egyutt, ezalatt nem volt egyetlen nemi egyuttlétunk sem. Nem szeretem ezt a kifejezést, de a petting volt. Az is ha volt hozzá kedve. Havonta egyszer, na meg a menstruációja alatt.
Nem mondanám, hogy aszexuális lenne. Csak félt, hogy mit szólnának hozzá a szulei, ha lefekudne velem. Szigorúan volt nevelve, és a nagyi is megparancsolta neki, hogy nincs szex 18 éves koráig. Ha elment nagyit látogatni, ez a téma mindig elokerult. Már-már kiborított engem. Meg félt a terhességtol is. Pedig én bíztattam ot, meg természetesen védekeztem volna, de hiába...
Nagyon jól gondolod 8as, a lány túlságosan befolyásolható volt, a szülei, nagyszülei pedig balf.a.szok. Ez van sajnos :/
Elásnám őket, ha ilyen rokonaim lennének. Mi a szarért kell tönkre tenni a lánya, vagy unokája életét, csak azt tudnám.
Téged pedig sajnállak kérdező, de ezzel nem nagyon tudtál volna mit tenni...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!