Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy még mindig fáj a szex?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja veszítettem el a szüzességem, azóta még kétszer voltunk együtt a barátommal, de a szex még most is eléggé fáj, főleg az elején. Nem azért van, mert nem vagyok eléggé felizgulva, mindig nagyon nedves szoktam lenni. Miért van ez? Normális?2014. máj. 16. 22:15
1/8 anonim válasza:
szűk vagy és mikor beteszi hiába vagy felizgulva még nem eléggé de idő közben ahogy minél jobban felizgulsz jobban kitágulsz és már nem fáj
2/8 anonim válasza:
Normàlis. De vègig fàj v csak az elejèn ?
Nekem kb az elso 4 fájt..es de aMikor kihagyunk a tavolsag miatt egy honapot neha faj az elejen.. Ahhoz,hogy kitágulj kell egy kis ido.
3/8 Noydra válasza:
1 hónapja az első és azóta 2?
Hát ne csodálkozz, ilyen kevés alkalom után nem is fogsz hozzászokni...
4/8 anonim válasza:
Lassan egy éve lesz, hogy elvesztettem, rendszeresen szexelünk, mégis néha fáj az elején ha nem vagyok eléggé felizgulva. Nálad még teljesen normális, ha fáj.
5/8 A kérdező kommentje:
2#
Az elején, pár percig jobban fáj, aztán később már nem annyira, de közben élvezem is.
2014. máj. 16. 22:40
7/8 anonim válasza:
Nekem minden alkalommal fáj az első behatolás, pedig több, mint egy éve élek szexuális életet.
8/8 anonim válasza:
Idővel jobb lesz. Itt most tényleg a gyakorlás a kulcs...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!