Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit gondoltok a prostizós pasikról?
Figyelt kérdés
a szex mindenkinek kijár hallotam már sokszor tőletek stb...
de neketek könyebb én hiábba gyúrtam sportoltam még se tetszetem egynek se .
de szexelni én is akkarok és ezt prostival tudnám megoldani
23 f
2014. máj. 17. 09:26
1/6 anonim válasza:
Mivel nem kellesz egy csajnak se, így mindegy, hogy mit gondolnak, nem? Prostizz nyugodtan.
Amúgy biztos, hogy nem a kinézeteddel van a baj. Hanem vagy rossz lányokhoz közelítesz, vagy rosszul csinálod.
2/6 H_Vivien válasza:
Ha van hozzá gyomrod, azt csinálsz szerintem, amit akarsz, a Te dolgod. Kérdés, hogy egy szex megér-e annyit, hogy egy olyan nőre szorulj, akiben előtted 10 perccel Isten tudja ki járt :( Gondold át szerintem.
Biztos, hogy a külsővel van a baj? Nem lehet, hogy igaza van az előttem szólónak és máshol kell keresni a problémát?
3/6 anonim válasza:
Végülis ugyanaz, mint a nőknél az egyéjszakások, azok se különbek, csak dugni akarnak. Csak míg a nő (rusnya is) kap minden ujjára ingyen 10 pasit ha dugni akar, addig a ronda pasiknak marad a fizetős. De a lényeg ugyanaz.
4/6 anonim válasza:
nekem olyan faszi kell, aki tudna magának szexpartnert fogni, ha azt igényli.
5/6 anonim válasza:
Igazuk van! Komolyan! és ezt nöként mondom! Hànyinger, milyen nök vannak!
6/6 anonim válasza:
Minden nő prosti.Egy sem szexel élvezetből.A ribik legalább nem kertelnek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!