Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előjátékban alap az orál vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előjátékban alap az orál vagy nem?

Figyelt kérdés
Nálatok hogy van? Mennyi időt szántok az előjátékra, mit csináltok a partneretekkel? :D
2014. máj. 17. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Mikor mennyi idő van.

Van hogy csak én szopok, van hogy csak ő nyal, van hogy előbb leszopom és utána nyal ki, de van hogy előbb kinyal és aztán szopok.

2014. máj. 17. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Először kezek, aztán orál. Igen, alapja az előjátéknak.

Az egész előjáték 5-15 percet vesz nálunk igénybe. Többet nem, mert imádunk szexelni és inkább együtt intimebben szeretjük megélni. Persze k***a jó az orál, meg a kézimunka is, de azért egy kiadós szexnél nincs jobb. ;)

Ugyhogy én a jól bevált receptet ajánlom: 5-15p előjáték, 20-40p főműsor!

2014. máj. 17. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálam nem feltétlen képezi az előjáték részét az orális kényeztetés, mert sokszor előfordult már, hogy "helyettesítette" az aktust, annyira belemerültünk egymás kényeztetésébe, hogy a teljes kielégülésig vittük a dolgot, így aktusra akkor éppen nem került sor.

Vagyis elengedhetetlen része a szexnek, alap, természetes velejárója, módja az szexuális kielégülésnek, akár előjátékként rövidebben vagy csak magában elég hosszan. Nem tudok lemondani róla, egy fantasztikus érzés adni, imádom hallani és látni ahogy a partnerem a kezem és a szám, nyelvem csodás játékától a mennyekbe van, de szeretem azt is ha én kapom, de ha csináljuk én vagyok az első, mert szeretem hosszasan és szenvedélyesen kényzetetni a farkát. És imádom amikor a "tudtomra" adja, a végén, hogy ez neki mennyire jó volt. Enélkül el se tudom képzelni a szexet :)

2014. máj. 17. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:
nem
2014. máj. 17. 18:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!