Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már olyan partneretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan partneretek akit ugy kifárasztottatok szex közben hogy mozogni se birt utána?

Figyelt kérdés

Nekem volt. Egyszer ugy megadtam egy kiscsajnak hogy szó szerint elájult.....meg is ijedtem de fel tudtam locsolni

33f

2016. jún. 19. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
huh hat engem meg sose dugtak ugy :D
2016. jún. 19. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Én még nem jártam így, viszont több pasival is voltam úgy, hogy ők kidőltek már akkor, amikor én még bele se lendültem a dolgokba. 24/N
2016. jún. 19. 19:02
 3/11 mikeXxX ***** válasza:
ügyes próbálkozás :) az ájulást nem hiszem el bocs bár hasonló volt hogy fél óra pihi után keltünk csak ki az ágyból :)
2016. jún. 19. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3#

Pedig hidd el bátran az ájulást :)

Van olyan állapot,orgazmus ami eszméletvesztéshez vezet :)

Nem,nem ismerem a kérdezőt,nem neki lobbizok :D

N.

2016. jún. 19. 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, azért eszméletlenre nem dugtam, de azért percekig remegett, főleg a lábai. Hasonlóképpen ki tudott készíteni.

Mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de annyira nem passzoltunk, hogy igazából a szexen kívül semmiben nem értettünk egyet.

2016. jún. 19. 19:08
 6/11 A kérdező kommentje:
2_ es nem ismer tanusitom:) Mondjuk igy viccesnek tünik de én be voltam fosva mig magához nem tért a kicsike
2016. jún. 19. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen. Szex után remegtek a lábai mikor kikelt az ágyból. Vissza kellett feküdnie egy kicsit összeszedni magát. f.
2016. jún. 19. 19:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a nő és bizony több pasi is volt már ,akik nem bìrták velem a tempót. Imádok szexelni ,olyan pasi nem is kéne ,aki nem bìr ki min. 1órát!! 25/N
2016. jún. 19. 19:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

El nem ájult, de olyan volt, hogy a lány elment és már elég volt neki, én meg épp akkor lendültem volna bele.

Furcsa módon nem minden lány szereti a hosszú meneteket.

2016. jún. 19. 19:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Volt mar olyan a mostani parommal, hogy erosen ossze kellett szednem magam utana, hogy levegot kapjak vagy megmozditsam egyetlen procikamat is. Bar akkor este 10tol reggel 6ig akrobatikaztunk kissebb megszakitasokkal. Hat mondanom sem kell masnap a munkaban inkabb egy pingvinre hasonlitottam. Minden percet elveztem! 😉 24N
2016. okt. 26. 01:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!