Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják a " Férfiak " félre tenni a szexualítást, ha pár keresésről / pár választásról van szó!?
Mert kettő ember többnyire egy életre tervez ha már párkeresés .
És cipőt sem veszel meg próba nélkül :))
Értem, hogy fontos a szexuális összhang !! Nekem is!
De miért ezzel kell kezdeni. ?? Miért a ' szexibb ' csajt válasszák ?? Lehet, hogy egy másik jobban szeretné, és akár az ágyban is jobban összeillenének, de esélyt sem adnak általában az ilyennek.
A könnyebben vihető.. Szexistennőbbeket ' viszik , ( Y )!!!
1. vagyok ismét.
Kérdezőcsaj, ez azért van, mert a szexibb csaj szexibb. Alkalmi szexre, státusz szimbólumnak, vagy a bmv mellé jobb, vagy jobb érzés megdugni amíg engedi magát.
Nem szerelmet keresni fontos hogy egy csaj fullos legyen.De miért baj neked, hogy nem akarnak annyian kihasználni, mint másokat?
Aki szerelmet akar, annak fontos a belső is, és jobb leszel neki, mint egy szebb, de belső szempontjából értéktelenebb csaj.
"De miért ezzel kell kezdeni. ?? Miért a ' szexibb ' csajt válasszák ?? Lehet, hogy egy másik jobban szeretné, és akár az ágyban is jobban összeillenének, de esélyt sem adnak általában az ilyennek."
Kérdező! Nemcsak a férfiak, a nők is ugyanezt csinálják. A miértre pedig a válaszom, hogy ez ösztönből jön, teljesen természetes, azért működünk így, hogy minél jobb génekkel rendelkező utódokat tudjunk nemzeni.
Aha szóval a menő pasikra csorgatod a nyálad, de azok lesz**nak mert nem vagy elég jó Nekik.
Ez van. Keress a szinteden.
Nem a menőségről van szó..!!!
Volt már Kt es és mezőgazdász barátom is. Sok lány szóba se áll velük.. Akármilyen, jó / szerethető emberek...
Én sem vagyok bányarém.. Csak nem D - sek a kosaraim meg a szempilláim, igazi a hajam, körmöm. Nem megyek még a wc - re is tűsarkúban, meg sminkben.. Ennyi. Állítólag ma már ez nem menő. Képesek úgy együtt lenni valakivel, hogy akár sose látták még " natúr,, ...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!