Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van néhány probléma a kapcsolatunkban. Szerintetek ezeken hogyan lehetne változtatni?
Nagyon szeretem a barátomat, jó vele lenni, boldoggá tud tenni, de néhány dolog számomra elég zavaró.
Az első, hogy nagyon jó vele szex, de nem nyal ki. 9 hónap alatt kb.4-5x tudtam "rávenni", konkrétan kérnem kellett.Az se tartott 3 percnél tovább, de amugy is rossz volt így, hogy nekem kellett rá megkérni.Egyszer nagy nehezen kinyögte, hogy nem szereti az ízét ezért nem csinálja.Pedig amíg nem került sor szexre többször is hangoztatta, hogy szereti csinálni.Odafigyelek magamra ott lent, mindennap megmossom reggel-este (este külön intim mosakodógéllel, aminek sem illata, sem íze nincs). Kicsit rosszul esik, mert én minden aktus előtt kényesztetem orálisan.
A másik az, hogy sosem csókol meg magától. Ölelget, puszilgat egésznap, de csókott nagyon nagyon ritkán ad, mindig nekem kell kezdeményezni.Ha felhozom neki azt mondja, hogy nem is igaz, de közben, ha én nem csókolom meg akkor egésznap nincs csók.
A harmadik pedig a legkisebb gond, igazából ezzel együtt tudok élni, csak jobban örülnék, ha nem így lenne.Ha pl.megosztok neki valamit facebookon nem reagál rá semmit. Tudom, gyerekes, hisztis viselkedés, hogy ezen fennakadok, de egy lájkolás nem lenne nagy dolog szerintem.Igazából kétszer posztoltam neki, de nem is fogok többet, mert zavar, hogy azt se tudom egyáltalán megnézte-e.
Leginkább az első két dologra szeretnék megoldást, próbáltam vele megbeszélni ezeket, de nem igazán megy. Tényleg szeretem, de ezek a dolgok valamennyire rombolják az önbizalmamat és mostanában eszembe jut, hogy ha 9 hónap után pl.nincs csók mi lesz 5-6 év után?
20/L 23/F
A nyalást nem tudom, szerintem nagyjából hasonló íze van mindegyik puncinak, ha tiszta akkor nem igazán van íze. Előfordulhat, hogy nem tetszik neki de ezt nehezen tudnám elképzelni főleg azok alapján amit írtál. Hogy hogyan lehetne rajta változtatni, azt nem tudom. Próbáld megbeszélni vele. Próbáld meg megkérdezni tőle, hogy szerinted mit tehetnél, hogy kinyaljon.
A csókolózós téma kicsit tőlem is távol áll. Szeretem, szeretem de nem egész nap nyalni falni egymást, a barátnőm kissé túlzásba vitte anno szerintem :D De úgy vettem észre egyébként, hogy sok lány túlzásokba esik ezen a téren. Én magam is kezdeményezek de nem úgy, hogy levegőt sem veszünk fél óráig közben :D Ugye te nem túlzod el ezeket a dolgokat? Ha nem, akkor ezt is kérdezd meg tőle tárgyilagosan, hogy nem szereti csinálni? Ha nem, akkor miért és lehetne-e változtatni rajta.
Utolsó szerintem lényegtelen ha van időm, akkor azon ne múljon a barátnőm boldogsága, kettőt tudnék kattintani :D
De a komolyabb dolgokat mindenképpen vele kellene megbeszélned, a kapcsolatotokon kívülálló személy szerintem nem igazán tudna rendes tanácsot adni mert nem látunk bele.
Átérzem a helyzeted, az utolsó nálunk is fennáll a mostani kapcsolatomban, a pasikat annyira nem hatja meg ez a dolog, inkább hagyd ezt a dolgot el, nem szeretik ha ott élitek a szerelmi életeteket.
A viszonzatlan orál is ismerős. 3-4 pasimmal én is így voltam. Sajnos nem lehetett őket rávenni a későbbiekben sem úgy hogy élvezhető formában és ne csak kényszeresen csinálják. Nem hiszem hogy meg tudod oldani, ő ezt nem fogja tudni megadni neked. Majd osszehoz a sora olyannal aki élvezni fogja, hogy kényeztethet.
1: Konkrétan te nem ízlesz neki, vagy korábban is volt ilyen gondja? Ha az előbbi, akkor gondolkodj el, hogy miket szoktál enni, inni, dohányzol-e...stb. Lehet javítani az ízén, sok gyümölcs, zöldség, kevesebb gyorskaja, meg ilyenek. Ha az utóbbi, akkor egyszerűen nem szeret nyalni, van ilyen. Vagy elfogadod, vagy elhagyod, erőltetni felesleges.
2: itt szintén feljön a kérdés, dohányzol? Én sose kezdeményeztem csókot dohányos (ex)párjaimmal, mert utálom az ízét, nem dohányzom. Ellenben lehet, hogy más miatt van szájszagod. Például, ha sokáig nem iszol egyáltalán semmit, vagy a szokottnál több a savad keletkezhet refluxos szájszagod, akkor is, ha nem szenvedsz a betegségben, csak akkor épp ilyen helyzet áll fent. Itt is fontos átgondolni, miket szoktál enni, inni. Ha ezek mund rendben vannak, akkor lehet, hogy nem jól csókolsz, ezt beszéld meg vele. Ha ez is rensben van, akkor csak szimplán nem szeret csókolózni. Ugyanúgy: megszokod, megszöksz, erőltetni felesleges.
3: igen, borzalmasan gyerekes, idióta viselkedés. Miért nem tudod privát üzenetben elküldeni neki? Én a hajamat tépkedném, ha párom ilyeneket csinálna, és elbeszélgetnék vele, hogy többet ne. Pedig lány vagyok, és sok baromságot osztok meg ott, de a privátéletem az privát. Ha valamit páromnak szánom, elküldöm neki, és csak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!