Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van lány aki jobban szereti kézzel (verni), mint szájjal (szopni)?
Figyelt kérdés
Persze mindent szerethet, de van aki azt a legjobban a szexben?2016. jún. 19. 22:05
1/7 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de higgyétek el, teljesen más a kettő.
2/7 anonim válasza:
szerintem aki csinálja az egyiket, csinálja a másikat is...
3/7 anonim válasza:
En jobban szeretem kezzel.. Szajjal faraszto, ha jol csinalom ket napig faj utana az allkapcsom. De altalaban kombinalva szoktam.
4/7 zóna_pocok válasza:
En azt szeretem ha egy lany szemmel ver.
5/7 A kérdező kommentje:
#2:
Oké, hogy legtöbben csinálnak mindent... Kíváncsi vagyok, van-e aki csak kézzel, szereti a legjobban...
Köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 19. 22:23
6/7 anonim válasza:
utalok verni.. feleslegesnek tartom hiszen ugysem tudo ugy kiverni neki ahogy o szereti talan evek utan de szerintem meg akkor sem. ertem en a tematikat hogy mas csinalja elvezetes de akkor sem latom sok ertelmet ellenben azzal hogy leszopni (jobb esetben) nem tudja magat azt meg imadom ugy ahogy van es az neki is kulonleges marmint "nem mindennapi".
7/7 anonim válasza:
Egyetértek hatossal. Már nagyon megszoktam azt hogy jó nekem verni, nem sok lány képes jól csinálni, a szopás sokkal jobb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!