Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fetishek, és hogyan kezdődött?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fetishek, és hogyan kezdődött?

Figyelt kérdés
Olvastam egy beszámolót néhány embertől, hogy náluk milyen fetish van és az hogyan alakult ki. Nektek van valami kicsit "különc" dolog ami beindít?

2016. jún. 20. 10:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Imádom a női lábakat, főleg hogyha karatézni is tud:). Talán azért alakulhatott ki, mert kiskoromban gyógytesire kellett járnom, ahol a konduktor általában mezítláb volt és fehér ruhában. Tudom: érdekesen vagyok vezetékezve...
2016. jún. 22. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Taposást imádom
2016. júl. 19. 11:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Kötözés. Selyem sáltól egészen a bilincsig, minden volt már. Párom kezdte el rajtam, nekem meg nagyon is megtetszett. Meg szereti ha selyem ruha van rajtam, teljesen beindítja, meg most már engem is. Van mikor kedvemért ő is felvesz egy ilyen fényesebb anyagú inget. Sajna a kötözést magán nem engedi, csakis rajtam szereti.
2016. júl. 19. 11:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!