Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én élvezem vele a szexet....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én élvezem vele a szexet. Honnan tudhatom biztosan, hogy ő is?

Figyelt kérdés

28 éves lány vagyok. 10 hónapja vagyunk együtt. Részemről jó a szex minden okés. Ő is elmegy meg úgy látom élvezi is. Mindig igyekszem kedvébe járni (pl. ha mondjuk egyoldalúan csak spontán kényeztetem)

pasik: Miből lehet rajtatok látni, hogy elégedettek vagytok a szexel? nem csak úgymond sikerül elmennetek?

Nagyon jó a kapcsolatom és szeretném, hogy a szex is jó legyek hosszútávon. Ne unjon rám meg ő is elvezze maximálisan.

2016. jún. 20. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Rajtam onnan látszik, hogy irgalmatlan nagyon élveztem, hogy nem vagyok képes felkelni, megmozdulni, gyakorlatilag csak fekszem még egy darabig, mint egy élettelen húsdarab. És borzasztóan csikis, kucis, ha hozzámér, puszit ad, bármi... ha "csak úgy" elélvezek, akkormeg se állok, folytatom a dolgot gond nélkül.
2016. jún. 20. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kitöltetsz vele egy 105 pontból és 3, nagyjából 10-15 mondatban kifejtendő kérdésből álló kérdőívet vele minden szexuális együttlét után.
2016. jún. 20. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:

beszéljetek sokat, fantáziákról, álmokról, tabu dolgokról, mit akartok még kipróbálni stb.

El sem hiszed milyen sok minden kiderül ha tényleg megnyíltok szexuális témákban egymásnak.

2016. jún. 20. 12:00
 4/4 Noren1989 ***** válasza:

Jóllakott napközis arc.

Ennyi.

Persze Heraclius ötlete sem elvetendő, de javaslom, hogy a papírspórolás miatt online formátumban történjen mindez.

26/F

2016. jún. 20. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!