Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (Többi lent)
Ha már meghallom hogy egy fiú szuszog,vagy fújtat beindulok.Nem kell hogy lássam az arcát elég ha a hangját hallom.Amikor a barátom elalszik hívásba például és szuszog már arra is beindulok de ha nyög egyszerűen nem bírok magammal.Úgy érzem hogy "hang függő" lettem.Ez mitől van? (Nem feküdtem le még a barátommal csak az exemmel) Ja és énis elég hangos típus vagyok sőt nagyon hangos...még csók közben is nyögök ha nagyon heves a csókolózás!
Kérlek normális válaszokat adjatok.....nem tudom hogy miért van ez és kezd zavarni hogy minden kis hangra beindulok...:(
engem meg az indít be borzasztóan mikor egy ilyen nyögős lánnyal van dolgom :)
25F
Szerintem teljesen rendben van, valahol ott a 4es válaszolónál látom az igazságot.
17/F
Ha a szerelmemmel beszélek telefonon...és azt súgja...üüühümmm...attól begerjedek...
53F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!