Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó egy szüz lánnyal szerelmeskedni?
Figyelt kérdés
De tényleg szerelmeskedesre gondolok . Más mint egy nem szüzzel? Izgalmasabb?
És jó érzés hogy még nagyon szűk?
2016. jún. 20. 23:06
1/7 A kérdező kommentje:
Egy szüz lánnyal vajon el tud menni egy tapasztalt fiú?
2016. jún. 20. 23:07
2/7 anonim válasza:
Akibe behatolnak/aki behatol már nem szűz... Hogy aki elsőnek csinálja, azzal? Szerintem azokkal van a legtöbb baj. Pancserkednek, félnek a cerkától/puncitól, nem tudják mikor mit kéne tenni, stb. CSak a baj van velük.
Inkább jobb egy tapasztaltabb.
3/7 anonim válasza:
Fárasztó... Én összejöttem már szűz lánnyal. Semmivel sem másabb, inkább sokkal nyűgösebb. Ha csak szexelni akarsz, akkor ne szűz lányt akarj.
4/7 anonim válasza:
Miért ne tudna elmenni? Az nem attól függ, hanem hogy miként teljesít a másik fél. Én is el tudtam juttatni elsőre egy szűz lanyt, csak sokkal több előjáték kellett:)
5/7 A kérdező kommentje:
De milyen érzés hogy te vagy neki az első ?
2016. jún. 20. 23:21
6/7 anonim válasza:
Semmi különös. Sokkal többet kell szenvedni, ha csak szexelni akarsz vele. Ha szűz lányt akarsz, akkor ne a szexre menj, mert nem éri meg.
7/7 anonim válasza:
Így felnőtt fejjel nagyon bánom, hogy nem volt szűz kapcsolatom, első komoly már nem volt szűz, azóta meg már nincs is szűz a környezetembe sem.
Most fix vagyok, de izgat a tudat, hogy egy szűznek én adnám meg a legelső élményt. Tuti nagy dolgot csinálnék, mindent amit csak tudok bevetnék.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!