Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoltok szex közben?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és múltkor eljutottunk egy lánynal odáig hogy lefeküdjünk de nekem össze vissza jártak a gondolataim hogy jól csinálok-e mindent és nem állt fel ha fel is állt rögtön le is lankadt amikor gumit akartam felhúzni.. szóval az lenne a kérdésem hogy tudnám a gondolataimat a lányra helyezni?2016. jún. 20. 23:58
1/6 RRR válasza:
pl nem agyalsz
hanem élvezed a nőd testét
2/6 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy mit csinálhatnék jobban, vagy repíthetném a mennybe a páromat. Meg na... A szokásos. ;)
Első pár alkalommal talán néhézkesen megy sok embernek, de ez természetes.
El kell lazulni teljesen, és le kell nyugodni ahhoz hogy az ember normálisan tudjon gondolkodni. Mondd a barátnődnek hogy mondja mit csinálj és lazítson el amivel csak tud. Ezt persze kölcsönösen. Egyre jobban fog menni idővel.
Mit kell izgulni, hát ketten vagytok egymásnak, nem pontoznak vagy küldenek el ha nem teljesítesz tökéletesen.
3/6 anonim válasza:
egy bebalzsamozott múmiára( mivel máskülönben, ha a nőre gondolnék akkor 1 hétig állna a farkam)
4/6 anonim válasza:
Én arra, hogy fordított helyzetben vagyok a pasi szeretőmmel és úgy dug engem, ahogy én éppen a barátnőmet.
5/6 anonim válasza:
Én sajnos még baromira nem tudok ellazulni, szóval teljesen random dolgok járnak az eszemben... Figyelem magam, hogy jé már nem fáj, vagy hogy minden oké e a gumival, vajon mikor élvez el a pasi stb :D de remélem azért majd idővel sikerül koncentrálni!
6/6 anonim válasza:
Ha jó a szex akkor semmire, illetve arra h mennyire élvezem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!