Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mar nem tudom mi a jo mi a rossz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar nem tudom mi a jo mi a rossz?

Figyelt kérdés

Hatarozott elkepzeleseim voltak h mit hogy akarok megélni egy kapcsolatban , de erett nökent most megis teljes zavarodottsagban vagyok....

Rendben van az ha az akivel talalkozgatok , kiderul h nem mondta el h rajtam kivul masik nö is van , megharagudhatok amikor en magam is csak kalandot akartam ?

Ha ajanlott komoly kapcsolatot nem tudom mennyire komolyan , es meg jatekbol se tudtam igent mondani mert most nem fer bele az eletembe egy kapcsolat ( szingli vagyok amugy )

Mit varhatok igy el ?

Kisse kesön derult ki h van meg masik nöje is, akkor arra gondoltam h most mar ugyis mindegy , egy talalka meg belefer ..... Csak egy kave ....

Most mar egy kialakult egy kapcsolat ahol mindketten tudjuk h mennyit tudunk egymasnak adni .

Azert odafigyel mindig hiv ram gondol meg probal jelen lenni az eletemben ha csak chatten akkor is . Halas kene legyek vagy meg kene haragudjak ? Veget kene vetni ?

Hol megy a hatar h ne teljen el meg több idö olyan kapcsolatban ami nem jo esetleg , lehuz lelkileg .

Ragaszkodom hozza de a valoperem ota egy kisgyerekkel keptelen vagyok egeszidös kapcsolatra . Ki vagyok hasznalva vagy igy jo ahogy van ?

Elnezest nagyon zavarodott vagyok , ha masrol lenne szo biztos tudnam a valaszt ....

2016. jún. 21. 00:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, hogy mit akarsz?
2016. jún. 21. 00:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit akarok uj helyzet elvaltkent kisgyerekkel mit akarhatok ?

Talan egy kapcsolatot ahol tenyleg szeretve es tamogatva vagyok de ez a ferfi habar ajanlja nem hiszem h komolyan gondolja neki van egy kenyelmes elete igy ....

Mar azt se tudom mi a helyes mi nem

2016. jún. 21. 00:21
 3/9 anonim ***** válasza:

"Elnezest nagyon zavarodott vagyok , ha masrol lenne szo biztos tudnam a valaszt ...."

MADE MY DAY

Akkorát nyerítettem kedveském, köszönöm :D

2016. jún. 21. 00:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt írod nem tudsz egész idős kapcsolatot, most mégis ellent mondasz magadnak, mert többet akarsz. Akkor többet szeretnel, vagy kevesebbet. A leírásodból ettől az embertől ne várj többet. O legalább is nem akar.
2016. jún. 21. 00:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez egy nagyon szomoru helyzet azt se tudom kitöl mit varhatok es azr se könnyu tudni h nekem mi volna a jo mert nem 16 eves szingli vagyok hanem elvalt nö egy gyerekkel

Nagyon nehez helyzet .....

Persze biztos akarnek egy tarsat de vajon nem kene ertekelem ezt az embert is aki megtesz amennyire igenyem van annyit , meg ha keves is de többet nem is tudnak elfogadni

2016. jún. 21. 00:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Ez a ferfi nem akar többet ö se szerintem de megis ajanlja , tartsa velem a kapcsolatot ami engem duhit mert tudom h nöje van es amellöl irkal , pedig lehet ertekelnem kene ha ugyse akarok többet h erdeklödik .....

Nem tudom

2016. jún. 21. 00:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor te sem tudod mit akarsz tőle. Miért nem keresel mást? Pl nekem semmi problémám amit te leírsz, és biztos nem vagyok egyedül.
2016. jún. 21. 00:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Elvált nő vagyok gyerekkel.

Válásom után ismerkedni kezdtem, de amíg nem tudtam, mit akarok, rosszabbnál rosszabb kapcsolatokban találtam magam. Kivonultam a párkapcsolati piacról, helyretettem magam, rendeztem az életem.

Először is teremtettem időt MAGAMNAK, bevonva a gyerek apját, a nagyszülőket, mert amíg nem volt időm, energiám egy tartalmas kapcsolatra, addig nem is tudtam ilyet létesíteni.

Amikor már volt elég mozgásterem, és tisztában voltam az igényeimmel, akkor kezdtem csak el ismerkedni. NEM determináltam az ismerkedéskor, hogy mit keresek, hanem azt figyeltem, hogy jól érzem magam az illetővel, vagy sem. Nem jöttem össze olyannal, aki eleve csak laza kapcsolatot keresett, úgy voltam vele, hogy miért ne alakulhatna komolyabbá, ha éppen jól összeillünk, de nem ugrottam fejest ún. komoly kapcsolatba sem, mert szerettem volna időt adni a kapcsolat alakulásának.

Fél év ismerkedés után találtam meg a párom. Egy évig "jártunk", ismerkedtünk (kettesben és hármasban a gyermekemmel is). Mivel nagyon jól működött a kapcsolat, mindenben összeillünk, jól tudjuk kezelni együtt a különböző helyzeteket, egy év után úgy döntöttünk, hogy összeköltözünk. Itt tartunk most.

A mai eszemmel az általad felvázolt dologból azonnal kilépnék. Elveszed magadtól az esélyt egy teljes értékű kapcsolatra, ha beleragadsz ebbe, ami most van!

2016. jún. 21. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 szerintem nincs ilyen, hogy teljes értékű kapcsolat. egy válással a hátad mögött szerintem neked is van sejtésed erről.

Kérdező: szerintem csak magadra figyelj, hogy mi az ami vonz mi az, ami nem, mi az ami jól esik mi az ami nem. És ha épp üres vagy, akkor véletlenszerűen csinálj valamit és akkor megint figyeld, hogy mi van és így tovább. Az, hogy ez a kapcsolat mi az a részleteken múlik. Nincs ilyen, hogy mi kellene csinálnod. Nézz körül senki nem tudja, hogy kell egy ilyen párkapcsolatot jól csinálni, nincsenek kipróbált receptek. Hány olyan kapcsolatot látsz magad körül, amire azt mondod, hogy ez kellene nekem is? Neked, nektek kell kikísérletezni mi ez köztetek. Legyél bátor és menj a fejed után. És a lényeg, hogy ne félj csalódni. Nem baj, ha nem jön össze a végén. Ritka amikor összejön. Lásd a válásod. Az a lényeg, hogy addig ne gyáván a közízlést követve mások gondolatitól félve csináld, hanem mert jól érezni magad abban ami van.

Most komolyan mitől félsz?

2016. jún. 21. 12:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!