Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ledumálni a bugyit a csajokról?
Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 00:09
1/12 anonim válasza:
Humorral,magabiztossággal.jó fellépéssel.jó külsővel,határozottsággal.
2/12 anonim válasza:
vagy hagyd ezeket és elő a zöldhasúval
3/12 anonim válasza:
Elég az alkohol is, nem kell annyi duma.
4/12 anonim válasza:
Magabiztosság, kisugárzás, igényes megjelenés, nagyon jó beszédkészség, gyors reakció :)
Mondjuk szerintem erre úgymond születni kell, nincs meg ez mindenkiben, de azért valamelyest tanulható egy-két dolog. Én mint introvertált nem tudom elképzelni magamról, hogy menne, de szerencsére nincs is rá szükség :D
5/12 anonim válasza:
Tökéletesen lehet látni a két nemet ebben az előző 4 kommentben:a 79 és 86%-osok nők, az 58 és 56%-osok pedig pasik. Köszönöm nincs több kérdésem! :D
7/12 anonim válasza:
Ebben a melegben, nincs is rajtuk bugyi!
Ugye lányok?
8/12 anonim válasza:
5#
Igen eltaláltad a válaszolók nemét :D Mázlid volt :P
9/12 anonim válasza:
elég, ha normális vagy
és izmos és szép arc
ha ezek megvannak, nem kell semmit sem ledumálni, lejön anélkül
ezek nélkül viszont engem nem tudnál semmivel se meggyőzni
ez az én véleményem :)
10/12 anonim válasza:
Ha már váltottál vele egy mondatot (mondjuk: Hello!), akkor meg kell fogni a fejét, kicsit rá is lehet ütni, és határozottan megkérdezni: " Oszt sz*p*l-e, he?" Onnantól a bugyiprobléma másodrangú lesz. Szivesen . F/ 92
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!