Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elmenni gumival?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elmenni gumival?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és előző két párkapcsolatomban nem használtunk gumit és mindig volt orgazmusom, de mióta a jelenlegi barátommal vagyok akit nagyon szeretek és tökéletes vele a szeretkezés is, kellően fel vagyok izgulva és élvezem is, de mivel gumit használunk nemtudok elmenni. Tanácsot szeretnék kérni hogy mit tudnék tenni annak érdekében hogy én is eltudjak menni.
2016. jún. 22. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert a gumi nem természetes. Az emberek egy jó része, akár férfi, akár nő, ugyanígy van ezzel ahogy te. A húst a húsban súrlódva akarjuk érezni, nem a húst a gumin.

Biztos van sok ember aki el tud menni gumiban is, de akinek nem, az ne használjon gumit, hanem más védekezési módszert inkább

2016. jún. 22. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálj fogamzásgátlót szedni. Óvszert én sem szeretem mert érzékeny vagyok rá. 26L
2016. jún. 22. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
14%

19 évesen legalább 3 párkapcsolat, grat......

A problémádat meg ember legyen a talpán aki érti. A csajom foggátlót szed. Mert ez egy KOMOLY kapcsolat, nem olyan baszásra épülő a sokadikkal tiniként mint a tiéd......

2016. jún. 22. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:

3:

Ha két ember együtt van 1 évig, az még nem számít komoly kapcsolatnak?

2016. jún. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!