Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szerezem meg neki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezem meg neki a hármas szex örömét?

Figyelt kérdés

15 éve stabil házasságban élünk két gyermekünk is van, de a férjemet izgatná a hármas sex egy másik férfi vagy pár bevonásával tisztán hetero alapon. Azt mondja izgatná, ha engem látna mással szexelni, vagy ha hallaná hogyan élvezek el mástól. Mondtam neki, hogy nem tudok hármasban szexelni, akkor arra kért szexeljek csak mással de hívjam fel és hangosítsam ki, hogy had hallja a hangom közben.

Szerintetek mit tegyek? (42N-165/55-80B)

2016. jún. 22. 12:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igazából már a kezdetek kezdetén elmondta nekem, hogy szeretne egyszer hármasban kényeztetni, de sokáig nem beszéltünk róla, mostanában került elő a téma újra. Negyvenes pasiként még ki akarja próbálni, azt mondta lett volna alkalma pénzért venni ilyet, de Ő engem akar velem szeretnè...

Nagyon szeretném, ha boldog lenne mellettem, hiszen én is az voltam mellette mindig, mindent meg is kaptam tőle...

2016. jún. 22. 15:19
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Neked kell eldöntened,hogy az erkölcsi és egyéb normáidba belefér e egy 3-as felállás.

Ha igen,akkor érdemes egy közeli ismerőst bevonni esetleg aki vonzó számodra.

Mit gondolsz magadról?Lelkileg meg tudnád tenni?

Mert a szerető szándék az meg van.

F40+

2016. jún. 22. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:
37%
Egyszerű a történet: fogjátok magatokat és elmentek egy swinger klubba. Semmi nem kötelező, ha akartok csak nézelődtök, vagy egymással szexeltek miközben halljátok a másik szobából a hangokat, az is izgató. Aztán lehet h megtetszik...
2016. jún. 23. 10:29
 14/14 anonim ***** válasza:
29%

Nagyon szeretném, ha boldog lenne mellettem,

---

Remek. De azt ki mondta neked, hogy egy embernek minden kívánságát teljesíteni kell? Rengeteg olyan dolog van, ami csak addig szép, amíg vágyunk rá, és amint megkaptuk, méreggé válik, és megöli a kapcsolatot. Nagy esély van rá, hogy ez is olyan dolog.

2016. jún. 23. 14:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!