Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyakkendő fétis, normális dolog?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyakkendő fétis, normális dolog?

Figyelt kérdés

Mindig is tetszett ha egy pasi nyakkendőt hord, valahogy számomra nagyon is szexi. Viszont mostanában már egyre jobban bejön, figyelem ki milyet hord.

Van párom, kedvemért szerencsére hord is nyakkendőt csini inggel, de néha úgy érzem nem tudok betelni vele. Más csajnak is bejön ez? Vagy pasik szívesen viseltek nyakkendőt ha egy lány ezt kéri tőletek?

2016. jún. 22. 14:56
 1/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Nem nagy kérés. Utána meg kezeket hátra lehet vele kötni, hasznos.:D
2016. jún. 22. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy normális:D
2016. jún. 22. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is nagyon bejönnek a nyakkendős, öltönyös pasik. Vagy ha vmi szexi ing van rajta.:)
2016. jún. 22. 15:35
 4/7 anonim válasza:
Páromon imádom a nyakkendőt..nagyon tetszik és szexinek tartom. de más férfin egyáltalán nem.
2016. jún. 22. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem is van, meg öltöny fétisem is:D Mondjuk én srác vagyok, meg meleg:D Én is nagyon szeretem az öltönyös férfiakat, de fontos az is, hogy ne lógjon az illetőn, és passzoljanak a dolgok:D
2016. jún. 23. 01:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm kedvence, ha fekete boxerba és csokor nyakkendőben várom :P
2016. jún. 23. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is van nyakkendő fétisem. ;) Igaz én meleg srác vagyok :D

Szeretek is nyakkendőt hordani, másokon is szeretem látni, gyakran nézem kin, milyen kötéssel, hogyan van :DD

2016. jún. 25. 23:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!