Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálta már valaki müködő porszívóval?
Figyelt kérdés
Én nem merem, mert félek, hogy beszorul! Igaz ez? :D2016. jún. 22. 15:37
2/8 A kérdező kommentje:
Hát itt háztartási porszivó van :D
2016. jún. 22. 15:41
3/8 anonim válasza:
Vigyázz, mert van olyan porszívó, aminek a csövében extra forgó elem van.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem próbálom ki szerintem akkor, nehogy baj legyen :D
2016. jún. 22. 16:05
5/8 anonim válasza:
Én csináltam már porszívóval.
Többek közt szőnyeget is porszívóztam vele. De szoktam parkettát meg ilyeneket is :D
6/8 anonim válasza:
alapbol se fér bele a csövébe.
hogy gondoltad
mégis a bele szorulast
amugy biztos jo lehet mert mikor a nők szo.p,n.ak akkor a végén ha szivják ki sz anyagot vákummal az nagyon jól esik, én meg tele engedem a szájukba had nyelje a vitamint
az ijen csajok megérdemlik hogy szponzoráljuk őket :-o :-D ;-) :-D
7/8 A kérdező kommentje:
de a porszivócsöbe befér szerintem, még nem próbáltam :D
2016. jún. 22. 19:55
8/8 A kérdező kommentje:
legalábbis nekünk tágas a cső picit
2016. jún. 22. 19:56
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!