Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha benne vagyok egy barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha benne vagyok egy barátság extrákkalban, akkor normális, hogy lefeküdt mással?

Figyelt kérdés
Legjobb barátom a srac,bar szerintem én már többet érzek.Elég sokat szoktunk lelkizni.Most lefeküdt mással.Eléggé összetörtem.
2016. jún. 23. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha nem jártok, csak találkozgattok, akkor miért ne találkozgathatna mással is?

Rendes párkapcsolatban probléma ez, a dugópajtásoknál nem szabad annak lenni.

2016. jún. 23. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha szexkapcsolat akkor normális h lefeküdt mással, de megértem h rosszul esik, főleg ha többet érzel iránta. Van akinek akkor is rosszul esik ha nem érez többet a srác iránt.
2016. jún. 23. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy miben állapodtatok meg.

HA semmiben akkor mindenki úgy kezeli ahogy neki kényelmes és ami neki belefér. Van aki lefekteti előre a szabályokat, hogy mással lehet e vagy nem, ha igen milyen feltételekkel (pl közös ismerőssel ne, vagy csak egyéjszakás vagy még egy szexkapcsolat). Ez mind, mind megbeszélés kérdése.

De ha külön nincs semmi megállapodás akkor ez egy ugyanolyan társas elfoglaltság, mintha barátokkal beülnétek valahova iszogatni, dumálni.

Ha ő mással is elmegy egy teára az az ő dolga. Itt most ugyanez a szitu.

Viszont ha te többet is érzel, akkor ezt azonnal beszéljétek meg, mert ha már ettől összetörtél, mi lesz később?

Persze esélyes, hogy akkor ő befejezi veled, ha nem akar veled kapcsolatot. Akkor ezt is bukod, ha maradtok így de nem szólsz neki akkor részedről lesz egy egyoldalú érzelmi szál, és ha nem tud róla nem tudja eldönteni meddig mehet el veled, így később érezheted úgy, hogy kihasznált, de nem fogja megállni a helyét a dolog.

Tehát vagy beszéljétek meg, hogy te mit érzel, mik legyenek a továbbiakban a játékszabályok, ha legyenek egyáltalán, vagy magad próbálj ezen felülkerekedni, hogy ne sérülj jobban esetleg zárd le ezt a dolgot.

Rajtad áll, mire van igény, és mit tudsz kezelni.

2016. jún. 23. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha ez egy barátság extrákkal kapcsolat, akkor mindkét fél találkozhat és/vagy szexelhet mással is, az én felfogásom szerint, bár mikor nekem volt ilyen kapcsolatom, akkor tiszteltük egymást annyira, hogy nem bántottuk meg ezzel, és nem szexeltünk mással. Igényem se lett volna, mindent megkaptam a partneremtől. De ha vkivel szexelt volna, akkor se szóltam volna, pedig szerintem nekem is rosszul esett volna.

OFF: ha többet érzel fejezzétek be, mielőtt nagyon sérülni fogsz. Vagy ha a szex jó, jóban vagytok, sokat lelkiztek, mi kell még ahhoz, hogy párkapcsolattá nőjje ki magát?

2016. jún. 23. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak a szokásos.
2016. jún. 24. 18:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!