Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró/ribis ha valakinek átüt a mellbimbója a pólón?
Szemet szúr és nyilván jár egy hatással, ha olyan a mell.:D
De mindenki úgy járjon ahogy neki kényelmes. Ennyiért nem ribizek senkit.
Eddig öt privátot kaptam, ezért szeretnék tisztázni valamit. Én NEM akarok senkit se izgatni ezzel. Azért írtam ki ezt a kérdést mert ettől féltem hogy izgat valakit.
És ha már itt tartunk mi a módszer arra ( a szivacsos melltartón túl), hogy ne üssön át a mellbimbó a pólón?
Hogy lenne már ribis? Természetes, hogy átüt egy normál melltartón s akár több vékony ruharétegen is, ha épp keményebb állapotú, mert hideg van vagy bármi.
Akit ez zavar, az örüljön, hogy nem meztelen embereket lát, pedig az is tök természetes. A naturisták valahogy elviselik a dolgot s nem csinálnak belőle nagy ügyet, hogy a másik embernek van teste.
Speciel én nő vagyok, de észreveszem az ilyesmit, szeretem a szép női melleket s nem nagyon szigorú a kritériumrendszerem arra, hogy mi a szép. Nagy találmány. De ha nem üt át, akkor is megnézem a jó melleket :P
Normális embernek nincs ezzel semmi baja. Max. egy kicsit jobban megbámul, de nem tudom kárhoztatni.
sztem nem zavaró, mivel én nem hordok melltartót
meg is bámulnak néha, de nem érdekel
így kényelmes nekem, le van s zarva akinek nem tetszik :)
többi nő meg csak fulladjon meg abban a befülledt és kényelmetlen melltartóban :D
Ha jó teste van valakinek, akkor azt ne szégyellje!
Kit érdekel, hogy más mit tart ribisnek? És ha az, akkor mi van?
Unom már ezt a mű-nyávogást, hogy a férfiak megbámulják, és az milyen gáz, meg ilyenek...
Azért férfi, mert megbámulja, megkívánja.
Örülj neki, eljön az idő, amikor szeretnéd hogy valaki egy pillantást vessen a bimbódra, de akkor már a kutyát sem fogja érdekelni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!