Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire zavaró/ribis ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró/ribis ha valakinek átüt a mellbimbója a pólón?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a szivacsos melltartókat, és észrevettem már, hogy olykor látszik a pólón keresztül a mellbimbóm. Senkit nem akarok lenyűgözni ezzel, sőt, zavarba szoktam jönni ha észreveszem. Nektek férfiaknak ez nagyon szemet szokott szúrni? :/

2016. jún. 24. 00:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Nekem tetszik, számomra izgató! f.
2016. jún. 24. 00:36
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Közel sem zavar.
2016. jún. 24. 00:37
 3/18 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
75%

Szemet szúr és nyilván jár egy hatással, ha olyan a mell.:D

De mindenki úgy járjon ahogy neki kényelmes. Ennyiért nem ribizek senkit.

2016. jún. 24. 00:37
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
Közlekedésre nehéz lenne figyelnem, max egy begipszelt kéz vagy láb, egye fene.
2016. jún. 24. 00:44
 5/18 A kérdező kommentje:

Eddig öt privátot kaptam, ezért szeretnék tisztázni valamit. Én NEM akarok senkit se izgatni ezzel. Azért írtam ki ezt a kérdést mert ettől féltem hogy izgat valakit.

És ha már itt tartunk mi a módszer arra ( a szivacsos melltartón túl), hogy ne üssön át a mellbimbó a pólón?

2016. jún. 24. 00:59
 6/18 anonim ***** válasza:
32%
Hagynod kéne, hogy a falat bimbóidat valaki megnyugtassa. 27/F bika 190/85
2016. jún. 24. 01:20
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Hogy lenne már ribis? Természetes, hogy átüt egy normál melltartón s akár több vékony ruharétegen is, ha épp keményebb állapotú, mert hideg van vagy bármi.

Akit ez zavar, az örüljön, hogy nem meztelen embereket lát, pedig az is tök természetes. A naturisták valahogy elviselik a dolgot s nem csinálnak belőle nagy ügyet, hogy a másik embernek van teste.

Speciel én nő vagyok, de észreveszem az ilyesmit, szeretem a szép női melleket s nem nagyon szigorú a kritériumrendszerem arra, hogy mi a szép. Nagy találmány. De ha nem üt át, akkor is megnézem a jó melleket :P

Normális embernek nincs ezzel semmi baja. Max. egy kicsit jobban megbámul, de nem tudom kárhoztatni.

2016. jún. 24. 01:27
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Nyilvános helyen azért általában érdemesebb úgy öltözni, hogy ne üssön át, egyébként pedig szexi.
2016. jún. 24. 06:49
 9/18 anonim ***** válasza:
62%

sztem nem zavaró, mivel én nem hordok melltartót

meg is bámulnak néha, de nem érdekel

így kényelmes nekem, le van s zarva akinek nem tetszik :)

többi nő meg csak fulladjon meg abban a befülledt és kényelmetlen melltartóban :D

2016. jún. 24. 07:35
 10/18 anonim ***** válasza:
50%

Ha jó teste van valakinek, akkor azt ne szégyellje!

Kit érdekel, hogy más mit tart ribisnek? És ha az, akkor mi van?

Unom már ezt a mű-nyávogást, hogy a férfiak megbámulják, és az milyen gáz, meg ilyenek...

Azért férfi, mert megbámulja, megkívánja.

Örülj neki, eljön az idő, amikor szeretnéd hogy valaki egy pillantást vessen a bimbódra, de akkor már a kutyát sem fogja érdekelni!

2016. jún. 24. 08:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!