Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró/ribis ha valakinek átüt a mellbimbója a pólón?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a szivacsos melltartókat, és észrevettem már, hogy olykor látszik a pólón keresztül a mellbimbóm. Senkit nem akarok lenyűgözni ezzel, sőt, zavarba szoktam jönni ha észreveszem. Nektek férfiaknak ez nagyon szemet szokott szúrni? :/2016. jún. 24. 00:35
11/18 anonim válasza:
Én hallottam hogy van valami bimbó tapasz és attól nem üt át de fogalmam sincs hol lehet venni vagy milyet kell mert van több fajta is.
12/18 anonim válasza:
utolsó a szigetelőszalagra gondolhat :D de csak a zöld-sárga csíkos a megfelelő erre a célra :D
13/18 anonim válasza:
Szerintem csinos. Nem ribis egyáltalán, simán csak nőies.
14/18 anonim válasza:
ha mutogatod ne lepődj meg hogy észreveszik..
és igen, izgató tud lenni, az első másodperc alatt észrevesszük.
15/18 anonim válasza:
Igazából ilyen melegben én sem szoktam felvenni csak egy bő,laza felsőt.Igaz annak is meg van a hátránya mert abból ha lehajolok mindenem látszik.Vagy éppen átlátszik.36/N
16/18 anonim válasza:
Se nem ribis, se nem zavaró. Rengeteg nőt látok így a metrón, engem ez nem izgat fel. Ha nem lenne rajta felső, az felizgatna, de sajnos ez nem terjedt el.
17/18 anonim válasza:
Az én figyelmemet el tudja vonni! De tetszik és élvezem a látványt! f.
18/18 anonim válasza:
Ha nem akarod hogy megbámuljanak, akkor öltözz nagykabátba!
Ha meg áll a bimbi, akkor ne zavarjon, az szexi, és izgató!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!