Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek elegendő ennyi együttlét?
Sziasztok!
5 éve élek párkapcsolatban. 1 éve együtt is élünk,de az együttlétekből sosem volt sok.Korábban mivel hétvégente találkoztunk,most meg a párom nem igényli. Ez lehet természetes is? Nyugtassatok meg,ha igen! Hetente van 1,nagyon ritkán 2. Én többször szeretném. Nekem ő az első pasim,az első,akivel együtt voltam úgy is..és vágyom rá,de ő nem igényli. Ha próbálkozom ellöki a kezem,hogy nincs kedve. Nem csak akkor,ha dolgozik reggeltől-estig,hanem akkor is,ha mondjuk szabadságon van napokig és itthon vagyunk. Egyébként mindent megkapok tőle,csak ezen a területen van gond. Nincs kémia,vonzódás vagy nem tudom...elképzelhető,hogy neki ennyi az igénye? jegyben járunk egyébként. Nem csak fiúk véleményére vagyok kíváncsi,lányok is írhatnak.:)
25/L
Van akinek alacsonyabb mennyiségre van igénye, de közrejátszanak ebben még a stressz, melegség (időjárás! 40 fokban sokaknak nincs kedve hozzá), fáradtság, hangulat...
23F
Illetve annyit még, hogy tegyük fel éhes vagy. Nincs semmi rendes kaja.
De valaki megkínál zsíroskenyérrel. Megeszel egyet. Megkérdezi, hogy elég is volt..? Rávágod, hogy igen (hiszen nem valami túl ízletes a zsíroskenyér)
De ha ugyanezt tette volna, és megkínált volna pizzával, 1 szelet nem lett volna elég!
Látod a párhuzamot..?
Na akkor üzenem neki,hogy r..hadjon meg,aki írta! :D
Szerintem ő elég gáz itt,és nem másra kellene írni.
Nincs olyan hogy túl kevés vagy túl sok szex. A lényeg, hogy a kapcsolatban mindkét fél jól érezze magát. Nyilván nálatok kevés a szex de nem azért kevés mert valami statisztikai adat szerint heti 2-3 alkalom a normális és mindenáron ehez kell igazodni, hanem azért kevés mert neked hiányérzeted van. Valószínüleg azért nem kívánja többször mert fizikailag annyira el van fáradva (említetted hogy reggeltöl estig dolgozik ami hosszú távon sok). Okozhatja stressz vagy depresszió is vagy hormonzavar ami pl a gyúráshoz használt szteroidok mellékhatása. Az anabolikus szteroidok még évekkel a használat után is okozhatnak tesztoszteron hiányt.
Nem ártana egy álltalános kivizsgálás vagy egy kis életmód váltás (pl 8 óra alvás kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!