Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az unokatesom ram maszott. Orultsegnek tunt de belementem, most tobbet is akar, mit tegyek?
Eloszor csak flortolgettunk,maskor is volt mar ilyen ugyhogy nem tunt kulonosnek de aztan egyre konkretabb utalasokat tettunk egymas szexualis eletere, es mindketten megemlitettuk a vagyainkat. Aztan felvetette a kettonk kozti szexet, en eloszor nevettem mert azthittem viccel, de rajottem hogy nem es a semmibol lesmarolt. Nem ellenkeztem semmit es utana leszopott. Azt szeretne ha maskor tobbet is csinalnank egyutt, en nagyon jol ereztem magam mer ugyes, de nemtudom ez mennyire helyes, megiscsak rokon... Szerintetek mit csinaljak? Legyen meg tobb ilyen alkalom, ugy ahogy szeretne?
18F
Én meg azt hittem te vagy a lány...
Dugd már meg bakker, ő is csak egy nő, akin ott a pina. Nem az anyukád, nem a lánytesód mégsem.
Nehogy már később megbánd majd hogy kihagytad a lehetőséget.
Szerintem 5-10-50 év múlva jobban bosszantana az majd téged, hogy nem szexeltél vele, mint az hogy igen.
Attól függ milyen távoli (bár mostmár eléggé közeli :-)) rokon???
Unokatesó: vagyis a szüleid testvérének a gyereke, nos az nem olyan nagy távolság. De ha nem csináltok gyereket (mert ebben az esetben a gyerek eleve betegnek születhet), akkor végülis tökmindegy kivel csináljátok!
ui.: ...én a legtöbbet a kezemmel csinálom, de ez a legbiztonságosabb szex... ...bár nagyon közeli... :-)
4.: Ez azért így távolról sem igaz. :) Egy generáción belül aligha jönne ki a hátulütője, esély meg mindenre van.
Jogi probléma nincs vele, ettől függetlenül világi nagy fszság.. de mondjuk ha már GYK-n kérdezgetsz hülyeségeket akkor gyanítom úgysem fogsz bírni a farkaddal úgyhogy legalább ne csináld fel..
Persze ha eltérőkultúra akkor nem lepődök meg, de felénk nem szokás. :)
3:
Mi lenne a helyes...
A törvény sem bünteti az uncsitesóval való dugást.
Nem tudom hallottál-e a magyarországi Ivád nevű településről. Az emberek 55%-ának "Ivádi/Ivády" a vezetékneve, és nem csak véletlenül, hanem mert rokonai egymásnak.
A TV2 Naplóban volt egyszer egy riport róluk, még Ivád akkori MDF-es polgármestere is a másodunokatestvérét vette el feleségül, de első unokatesók közötti házasság sem ritka!
Keress rá a google-ben hogy "Ivád vérfertőzés" / "Ivád unokatestvér" / "Ivád házasság"
5:
Én is szoktam valamit/valakit cigánynak, cigánykodásnak hívni ha már nincs több érvem.
De amúgy ha neked nincs unokatesód egyáltalán, vagy pedig nincs szép unokatesód akit megdugnál, akkor megértem hogy így gondolkozol.
Én emlékszem kamasz koromban sokat maszturbáltam viszonylag a másodunokatesómra, aki egy néhány évvel tőlem idősebb lány.
Szerintem még talán belefér a dolog. Ez után csak elfojtanátok egy életre...
VISZONT!
Nagyon vigyázzatok, hogy érzelem ne legyen benne, semmiképpen.
ÉS!
A védekezésre fokozottan ügyeljetek. Ebből ne legyen gyerek.
7.: Oh van egy pár unokatestvérem. Tekintve, hogy mindkét ágon 5-en voltak testvérek.. :) Tudod még a liberális családmodell előtt mikor még divat volt a fajfenntartás.
Akad pár unokanővérem is és hidd el olyanok mint az ifa.. faszállító. :) DE szerencsére mi normális családban nevelkedtünk ezért nem dugjuk meg az unokaTESTVÉRünket.
Ami az elfojtást illeti: Én meg a retardáltak lelövésére érzek ellenállhatatlan kényszert. Jöhet a Negyedik Birodalom?:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!