Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az unokatesom ram maszott....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az unokatesom ram maszott. Orultsegnek tunt de belementem, most tobbet is akar, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eloszor csak flortolgettunk,maskor is volt mar ilyen ugyhogy nem tunt kulonosnek de aztan egyre konkretabb utalasokat tettunk egymas szexualis eletere, es mindketten megemlitettuk a vagyainkat. Aztan felvetette a kettonk kozti szexet, en eloszor nevettem mert azthittem viccel, de rajottem hogy nem es a semmibol lesmarolt. Nem ellenkeztem semmit es utana leszopott. Azt szeretne ha maskor tobbet is csinalnank egyutt, en nagyon jol ereztem magam mer ugyes, de nemtudom ez mennyire helyes, megiscsak rokon... Szerintetek mit csinaljak? Legyen meg tobb ilyen alkalom, ugy ahogy szeretne?

18F

2016. jún. 24. 14:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%

10:

"liberális családmodell"

Köszike az utalást, de elég konzervatív embernek tartom magam, ráadásul még Jobbikos is vagyok.

Én is szeretnék majd magamnak családot, gyerekeket (lehetőleg 3-4-et), de még nem most, hanem majd olyan 30-35 éves koromban egy nálam úgy 5-15 évvel fiatalabb nővel.

Addig viszont amíg nem lesz családom, élvezni akarom az életet és nekem ebbe beleférne fejben egy kefélés a szép unokatesómmal is.

Hogy jön ide a normális család? Ezt hogy én is megdugnám a másodunokatesóm, én is magamban tartom. Nyilván nem beszélünk erről a családdal. Mindenhol vannak problémák, de én is alapvetően rendes, normális, hagyományos családban nevelkedtem.

Ez elég bosszantó volt, hogy próbáltál úgy csinálni vagy azokra utalni, mintha mi ketten kb a politikai spektrum két végén lennénk (én meg valami önsors- és nemzetrontó libsi lennék), miközben pedig ha nem az unokatestvér-szexről lenne szó, szerintem az élet legtöbb dolgában elég jól megértenénk egymást

2016. jún. 24. 15:04
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

6#

Szudánban pedig feleségül lehet venni egy kecskét (rákereshetsz a neten), szóval ha ott csinálják akkor az is teljesen normális dolog. Mehetsz is dugni, de vigyázz, mert felöklel.

2016. jún. 24. 15:09
 13/20 anonim ***** válasza:
31%

11#

Szólhattál volna elöbb is, hogy jobbikos vagy, akkor megspóroltad volna nekem, hogy egy hülyével vitatkozzak

2016. jún. 24. 15:11
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Nem igaz hogy nem lehet veled értelmesen beszélgetni, pedig annyira próbálom folyamatosan. Egyszer sem provokáltalak, kötekedtem veled úgy, mint te velem minden nekem való válaszodban.

Sajnálom hogy nem tudtunk kommunikálni

2016. jún. 24. 15:19
 15/20 anonim ***** válasza:
45%

14#

Én eleve nem is akartam olyan emberrel értelmesen kommunikálni, aki szerint normális dolog megdugni az unokatestvérét

2016. jún. 24. 15:22
 16/20 anonim ***** válasza:
26%
Dugd meg, de csak analban
2016. jún. 24. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:
26%
fura de te dolgod csináld a gyereknemzést nem javasolnám mert fej avgy írás de ha írás gondolj bele kezdetektől elcseszett élete lesz megéri?
2016. jún. 24. 15:34
 18/20 October15 ***** válasza:
72%

11.: Erre mit mondjak?:D Nem hiszem, hogy az, hogy "jobbikos" vagy bármit is elmondana rólad. Hmm feltéve, hogy elég idős vagy hozzá: szavaztál rájuk 10-ben és 14-ben, én is. És akkor mi van?:D Jobb helyeken az ember a saját elképzeléseihez legjobban illő pártra szavaz és nem egy párt ideológiáját teszi magáévá. Mondjuk a jobbik értékrendjébe szerintem a kérdésben leírtak marhára nem férnek bele..:D

Mondjuk megdugni az unokatestvéredet tényleg eléggé radikális dolog lenne.. :D Bár ez továbbra is inkább hangzik egy ultra liberális elgondolásnak ahol mindenki azt csinál mindenkivel amit akar mert sokszínűek vagyunk és elfogadók.. [kivéve ha persze nem úgy gondolkodsz mint mi mert azt jó libsihez méltóan nem fogadjuk el.. :D]

2016. jún. 24. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:
59%

Annyi de annyi lány van a világon, de neked pont az unokatesód kell?

Isten állatkertje egyre nagyobb...

2016. jún. 24. 16:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Ennyi beteg állatot.
2016. jún. 24. 17:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!