Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodnak a szomszédok, de nem tudom visszafogni magam. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
A párommal kb. 1,5 hete feküdtünk le először, azóta minden éjszaka együtt voltunk. Sosem voltam hangos korábban, de vele nem tudok betelni és magamban tartani az élvezetet, amit okoz. Leírhatatlanul jó érzés vele lenni, de a szomszédból már jelezték, hogy nehezen tudják tolerálni.
Szeretnénk rájuk tekintettel lenni, de nem megy.
2016. jún. 24. 16:35
1/8 anonim válasza:
Válasszatok távolabbi szobát vagy hangszigeteljetek!
3/8 anonim válasza:
attól h ők az aszexualitás teljes repertoárját művelik minden nap, attól ne érezd magad szarul, majd megszokják.. az a bajuk h neked jó, de temeg mutatsd meg h leszarod h nekik szar :D mi nyitott ablaknál se vagyunk halkan, asszony szeret sikitozni énmeg szeretem hallgatni :D
6/8 anonim válasza:
A társas együttélésnek vannak szabályai. Egy konzervatívabb embernél ez a hangos szex kicsapja a biztosítékot.
Olyan nincs, hogy nem tudod magad visszafogni.
7/8 anonim válasza:
Hát nem tudom én nem vagyok prűd meg aszexuális, egyszer-kétszer pironkodva mosolyogva végig hallgatnám ahogy a szomszéd csajt dugják, de ha másfél hétig azt kéne hallgatnom hogy vonyítasz mint egy vágott malac, lehet engem is kiakasztana.
8/8 anonim válasza:
Én így voltam a szomszédnénivel,aki hangosan hallgatta a tvt hajlani 5kor,egy idő után már együtt néztük,igaz émn csak hallgatom..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!