Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti meg tudnátok dugni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti meg tudnátok dugni egy gumiférfit?

Figyelt kérdés
Olyan teljesen, mint egy guminő, csak persze arcra, illetve testre férfit formáz. A többség nem is túl valósághű, inkább direkt poénosan néz ki. Ami az alsó részt illeti, ott elöl egy műpénisz van hozzáerősítve, puncinyílása pedig értelemszerűen nincs, csak segglyuk hátul. Mondjuk fogadásból, vagy ha fizetnének érte, meg tudnátok dugni egy ilyet? Nem készülne róla felvétel, nem tudná meg senki, csak kíváncsi vagyok, fel tudna-e állni egyáltalán rá, ha valamiért muszáj lenne, és bele tudnátok-e élvezni. Ettől ugye még melegek sem lesztek, amiatt sem kell aggódni, csak a külsőtől kell elvonatkoztatni valamennyire. :)
2016. jún. 24. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kihívás. Fogadásból megpróbálnám.:)
2016. jún. 24. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
meg hát
2016. jún. 24. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Olyan nincsen, hogy nem tudja meg senki. Én tudom, ez is elég, szóval nem.
2016. jún. 24. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen
2016. jún. 24. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Mennyi kiehezett pasi van itt.:D

L.

2016. jún. 24. 22:50
 6/6 kovpet ***** válasza:

"Ettől ugye még melegek sem lesztek"

Semmitől nem "lesz" meleg senki. Valaki vagy meleg vagy sem, ez nem függ attól, hogy kivel fekszik le. Attól függ, hogy milyen nemre vágyik.

2016. jún. 25. 11:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!