Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha felpuffadtam és azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felpuffadtam és azért voltam dokinál /vizelet, vérvizsgálat/ ott a terhességet is nézik?

Figyelt kérdés
Nemrég lecsuszott a gumi és kicsit parázok.
2016. jún. 24. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Laborvizsgálatra gondolsz? HCG szintet csakakkor nézik, ha kifejezetten erre utal be az orvos.

A nemrég mit takar?

2016. jún. 24. 19:18
 2/13 A kérdező kommentje:
2 hete volt. És a mensimnek tegnap megkellett volna jönnie.
2016. jún. 24. 19:20
 3/13 anonim ***** válasza:

A stressztől is késhet. Beléd is élvezett a partnered? De holnap reggeli első vizeletből ha tesztelsz, akkor egy érzékeny teszt gabriel vagy facelle kimutatja valószínűleg, ha terhes vagy. Vagy kérj külön erre irányuló vérvizsgálatot. Ultrahangon még úgysem látszódna semmi, max a megvastagodott nyálkahártya...

Hány éves vagy?

2016. jún. 24. 19:39
 4/13 anonim ***** válasza:

puffadás a terhesség harmadik trimeszterében van, így ha puffadsz. az nem annak a jele, és nincs ok a kivizsgálásra.

Az orvos nem ezt nézte.

A felesleges kivizsgálás egyébként költséges, és etikátlan is. (hiszen a betegeknek ez kellemetlen)

Különben 500 ft egy teszt a drogériában.

Vegyél.

2016. jún. 24. 19:43
 5/13 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok. Eléggé ráparázok. Hát kicsi sperma ment belém is, de nagyobb mennyiségbe az óvszerbe, gondolom ez nem számít. Az a lényeg hogy belém is ment. Nagyon félek hogy terhes lettem, anyum azt mondta lehet csak késik de nekem mindig pontos volt.
2016. jún. 24. 19:45
 6/13 anonim ***** válasza:

De ha tudtátok, hogy beléd is ment, miért nem vettetek esemény utáni tablettát? Ráadásul pont középidőben....

Ettől függetlenül sztem sanszosabb, hogy a stressztől késik. Nyilván van esély rá, hogy terhes lettél, de a legtöbb esetben azért ennyire nem egyszerű összehozni egy babát. De biztosat a teszt tudna mondani.

2016. jún. 24. 19:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Remèlem nem vagyok terhes. Párommal mindketten halálra izguljuk magunkat. Anyum azt mondta ha egy hétig nem jön meg veszünk tesztet.
2016. jún. 24. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Mire jó még egy hét idegeskedés? reggel vegyél egy tesztet, addig ne pisilj, és csináld meg. Szerintem megnyugodnál. Ha meg az a nem várt helyzet áll fenn, hogy mégis terhes vagy, akkor sajnos egy hét múlva is az leszel...
2016. jún. 24. 19:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Mert lehet addig megjön a mensim.
2016. jún. 24. 20:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy terhes úgyis meg fog jönni. pár száz ftegy teszt. mi múlik rajta. De nekem mindegy, te tudod.
2016. jún. 24. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!