Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felpuffadtam és azért voltam dokinál /vizelet, vérvizsgálat/ ott a terhességet is nézik?
Laborvizsgálatra gondolsz? HCG szintet csakakkor nézik, ha kifejezetten erre utal be az orvos.
A nemrég mit takar?
A stressztől is késhet. Beléd is élvezett a partnered? De holnap reggeli első vizeletből ha tesztelsz, akkor egy érzékeny teszt gabriel vagy facelle kimutatja valószínűleg, ha terhes vagy. Vagy kérj külön erre irányuló vérvizsgálatot. Ultrahangon még úgysem látszódna semmi, max a megvastagodott nyálkahártya...
Hány éves vagy?
puffadás a terhesség harmadik trimeszterében van, így ha puffadsz. az nem annak a jele, és nincs ok a kivizsgálásra.
Az orvos nem ezt nézte.
A felesleges kivizsgálás egyébként költséges, és etikátlan is. (hiszen a betegeknek ez kellemetlen)
Különben 500 ft egy teszt a drogériában.
Vegyél.
De ha tudtátok, hogy beléd is ment, miért nem vettetek esemény utáni tablettát? Ráadásul pont középidőben....
Ettől függetlenül sztem sanszosabb, hogy a stressztől késik. Nyilván van esély rá, hogy terhes lettél, de a legtöbb esetben azért ennyire nem egyszerű összehozni egy babát. De biztosat a teszt tudna mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!