Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz?

Figyelt kérdés
Annyira betegesnek és nem normálisnak tartom hogy a pocakos 50+osokra bukok és ők izgatnak és még szűz vagyok de simán elveszíteném egy ilyennel mert valahogy azt érzem hogy az ilyenek tapasztaltak és odafigyelnének nem úgy mint a 20 évesek kb.

2016. jún. 24. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
igen, szerintem is az...most nyilván kapsz majd egy csomó privátot az ilyen 50+ os pocakosoktól
2016. jún. 24. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy fiatalabb pocakoshoz mit szólnál?
2016. jún. 24. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Szebellédi Szaniszló milán
2016. jún. 25. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is betegesnek tartom. Pocak nélküli miért nem jó? :D
2016. jún. 25. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Engem is az idősebbek vonzanak, én is szűz vagyok. :) Tudom, hogy komoly kapcsolatra ilyennél nem igazán lehet számítani, de a vonzalom ellen nem tudok mit tenni. Nekem még annyiból egyszerűbb, hogy azért a 20-30 közöttiekhez is vonzódok, tehát ott is észreveszem a jó pasikat és velük is el tudok képzelni bármit, igazából kapcsolatban csak velük gondolkodnék, mert hát reálisabb. De ettől még a 40-50 körüli pasik is iszonyatosan bejönnek, már amelyik tényleg jól néz ki! :) Van egy 48 éves ismerősöm, hű, hát ő is nagyon jó pasi és csomószor elképzeltem már, hogy milyen lenne vele. Mondjuk ő nem pocakos. :D De tényleg nagyon jó pasi!

17/L

2016. jún. 25. 20:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!