Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha internetes lányok az análhoz azt írják hogy mérettől függ az mit jelent? Kicsi kell vagy nagy?
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 00:10
1/6 CptTomato válasza:
Kérdezd meg tőlük nem egyforma a befogadó képességük..
2/6 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a túl nagyot nem vállalják.
3/6 anonim válasza:
Nyilván nem akarnak szétszakadni.
4/6 anonim válasza:
Annyira szeretném ha az emberek néha megpróbálnának gondolkodni.
5/6 anonim válasza:
Nos, gondolom a rosszlányokra gondolosz, ahol az alapból oda van írva mindenkinek, hiába tudna befogadi egy baseball ütőt, akkor is oda van írva, hogy méretfüggő.
Amúgy ezek a prostik nem élvezik amit csinálnak, csak a pénzed érdekli őket, bármit beígérnek, hogy elmenj, aztán úgyis fizetsz. Nagyon sok beígéri, hogy persze, vállal anált, meg mennyire szereti, de méretfüggő. Ezzel próbálnak elcsábítani, mert 90%, hogy a helyszínen nemet fognak mondani.
Tapasztalatból írom, nekem már nem egy lány mondta helyszínen a 15 centis farkamra, hogy ez túl nagy. Lehúzós knrvák ezek!
6/6 anonim válasza:
Én szeretnék análba tolni egy lányt, de ezt a túl nagy méretem miatt max prostival tehetem meg, azokkal se minddel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!